- Konu Sahibi gamzeli_bebis
gider gider :)senin odem cokmus..ben de baslicam pazartesi sivi diyetine o zaman..benim bayram hedefim 70 kg kizlar sizce gider mi 8kilo...43 gun var..elbise giyicem insallah ..tatilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gider gider :)senin odem cokmus..ben de baslicam pazartesi sivi diyetine o zaman..benim bayram hedefim 70 kg kizlar sizce gider mi 8kilo...43 gun var..elbise giyicem insallah ..tatilde
Bence sıvı diyeti yaparsan gider tartılmıyacam diyorum hergün duramıyorum ve hergün gr gr veriyorum ondan sadık kalıyorum hergün vermezsem çokdan bozmuştum şimdiye kadarhele bide 45 dk spor yaptımmı kaymaklı kadayıf oluyor daha fazla gr gidiyor belki sen daha hızlı verirsin ben daha öncede defalarca diyetler denediğimden metabolizmam uyuyorbozulduhem aç kalmakda yok açlık hissettimmi meyve suyu ılık süt yada çorba içiyorumsenin odem cokmus..ben de baslicam pazartesi sivi diyetine o zaman..benim bayram hedefim 70 kg kizlar sizce gider mi 8kilo...43 gun var..elbise giyicem insallah ..tatilde
Sadece sivi mi tuketcez corba felanmi kahvaltiyi normal yapsak olur mu bana pek saglikli gelmefi sonra katiya gecince nolcak kilo alirsin ayrica bogarsaklar nasil caliscak tembellesirSıvı diyetini ilk burda görmüştüm konusahibi 5 haftada 20 kilo8verdiğini yazmış sonra burda etrafımdaki insanlar kısa sürede acayip zayıfladılar kimisi gizlemekle yetindi 3 kişide 4 hafta sıvı 2 hafta püre diyeti yaptığını söyledi bende gaza gelip başladım işte belirli süresi yok ne zaman sıkılırsam bırakcam
canının istedigi tarz diyet yapabilirsin...duraklama falan olursa sıvı diyeti ..veya en basta yapilir ödem coksa..uzun sureli saglikli.olmaz.onemli olan yagdan vermek bunun icin de kofte balik tavuk yumurta sartSadece sivi mi tuketcez corba felanmi kahvaltiyi normal yapsak olur mu bana pek saglikli gelmefi sonra katiya gecince nolcak kilo alirsin ayrica bogarsaklar nasil caliscak tembellesir
afiyet olsun protein iyi olmus..ben hata yaptim misafirim geldi 1 dilim borek kacirdim nasil olmus tadi derken:) yarin bu hatamdan dolayi sivi diyeti yapicamkızlar ben akşam yemeği tavukk döner yedim ekmeksiz pilavsız porsiyondu yanındada ayran
45 dkyürüyüşte ysptm :)
şimid eve geldm bide leslie mi yapsam duştan önce diyorum ama üşeniorumda
Katiliyorum.Duraklamada daha once denedeigim 3 gunluk detoks var kesinlikle verdiriyor lazim olursa soyleyebilirmcanının istedigi tarz diyet yapabilirsin...duraklama falan olursa sıvı diyeti ..veya en basta yapilir ödem coksa..uzun sureli saglikli.olmaz.onemli olan yagdan vermek bunun icin de kofte balik tavuk yumurta sart
Hafta sonu nasil yapiyosun esim evde oldugunda evde durmuyoruz haftasonj benim icin cok zor gecicekafiyet olsun protein iyi olmus..ben hata yaptim misafirim geldi 1 dilim borek kacirdim nasil olmus tadi derken:) yarin bu hatamdan dolayi sivi diyeti yapicam
hafta sonu kahvaltisi zor oluyor bende..Hafta ici kadar iyi gitmiyor haklisin kacamak oluyor..Hafta sonu nasil yapiyosun esim evde oldugunda evde durmuyoruz haftasonj benim icin cok zor gecicek
sıvı diyeti artik işlevini bitirdi sende..normale basla evet..Adet donemine girmek uzereyim sişlik var yarin tarti gunumuz ama anlamsiz olacak..Slm kızlar bu akşam gezmeciklereee gitmeden yazayım dedim bugün çorbada içmedim sadece meyve suyu 1 kase salatalık karışık yoğurt yedim
Çok kötü grip oldumyarın sıvı diyetini bırakmayı düşünüyorum cuma sabahı 77.400 düm bu sabah 77.700 çıkdım hiçde kaçamak yapmadığım halde bu kadar yeter yarın normal beslenmemi yazarım sporda yapmıyacağım bugün hasta hAsta gezmelere gidecem amannn 2 günlük dünya evdemi duracam ayolll
3 gündür bir ileri bir geri mehter takımı gibi 77.400 den 77.600 ye çıkdım bu sabah tekrar 77.400 ye düştümolsun grda olsa gidecek eninde sonundasıvı diyeti artik işlevini bitirdi sende..normale basla evet..Adet donemine girmek uzereyim sişlik var yarin tarti gunumuz ama anlamsiz olacak..
bazen aniden kilo düsüyor..Bekle bakalim..tartildim hala 78 im..3 gündür bir ileri bir geri mehter takımı gibi 77.400 den 77.600 ye çıkdım bu sabah tekrar 77.400 ye düştümolsun grda olsa gidecek eninde sonunda
yani sen 81 kilo falansin..Bayramda 70 istiyorum ben ..Senin bayram hedefin kac..kacla baslamistin evdeki tartiya gore gitmis miKızlar günaydn bn bu sabah 84,4 cıktım ama bnm evdeki tartm diğer yerlere göre 2-3 kg fazla ama bn tartıdakiyle takipyapcam:)