• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

senin odem cokmus..ben de baslicam pazartesi sivi diyetine o zaman..benim bayram hedefim 70 kg kizlar sizce gider mi 8kilo...43 gun var..elbise giyicem insallah ..tatilde
Bence sıvı diyeti yaparsan gider :KK66:tartılmıyacam diyorum hergün duramıyorum :mad::mad:ve hergün gr gr veriyorum ondan sadık kalıyorum hergün vermezsem çokdan bozmuştum şimdiye kadar:oops:hele bide 45 dk spor yaptımmı :spor:kaymaklı kadayıf oluyor :KK68:daha fazla gr gidiyor belki sen daha hızlı verirsin ben daha öncede defalarca diyetler denediğimden metabolizmam uyuyor:uykucu:bozuldu:ıslık:hem aç kalmakda yok açlık hissettimmi meyve suyu ılık süt yada çorba içiyorum :KK66:

Kzzlarrrr :D :D

Eklentiler

• 597AE4CE-65C5-4125-A291-5160F9B2C4AD.png
    597AE4CE-65C5-4125-A291-5160F9B2C4AD.png
    254,4 KB · Görüntüleme: 45
Sıvı diyetini ilk burda görmüştüm konusahibi 5 haftada 20 kilo8verdiğini yazmış sonra burda etrafımdaki insanlar kısa sürede acayip zayıfladılar kimisi gizlemekle yetindi 3 kişide 4 hafta sıvı 2 hafta püre diyeti yaptığını söyledi bende gaza gelip başladım işte belirli süresi yok ne zaman sıkılırsam bırakcam
Sadece sivi mi tuketcez corba felanmi kahvaltiyi normal yapsak olur mu bana pek saglikli gelmefi sonra katiya gecince nolcak kilo alirsin ayrica bogarsaklar nasil caliscak tembellesir

Sadece sivi mi tuketcez corba felanmi kahvaltiyi normal yapsak olur mu bana pek saglikli gelmefi sonra katiya gecince nolcak kilo alirsin ayrica bogarsaklar nasil caliscak tembellesir
canının istedigi tarz diyet yapabilirsin...duraklama falan olursa sıvı diyeti ..veya en basta yapilir ödem coksa..uzun sureli saglikli.olmaz.onemli olan yagdan vermek bunun icin de kofte balik tavuk yumurta sart

kızlar ben akşam yemeği tavukk döner yedim ekmeksiz pilavsız porsiyondu yanındada ayran
45 dkyürüyüşte ysptm :)
şimid eve geldm bide leslie mi yapsam duştan önce diyorum ama üşeniorumda :KK70:
afiyet olsun protein iyi olmus..ben hata yaptim misafirim geldi 1 dilim borek kacirdim nasil olmus tadi derken:) yarin bu hatamdan dolayi sivi diyeti yapicam

canının istedigi tarz diyet yapabilirsin...duraklama falan olursa sıvı diyeti ..veya en basta yapilir ödem coksa..uzun sureli saglikli.olmaz.onemli olan yagdan vermek bunun icin de kofte balik tavuk yumurta sart
Katiliyorum.Duraklamada daha once denedeigim 3 gunluk detoks var kesinlikle verdiriyor lazim olursa soyleyebilirm

afiyet olsun protein iyi olmus..ben hata yaptim misafirim geldi 1 dilim borek kacirdim nasil olmus tadi derken:) yarin bu hatamdan dolayi sivi diyeti yapicam
Hafta sonu nasil yapiyosun esim evde oldugunda evde durmuyoruz haftasonj benim icin cok zor gecicek

Slm kızlar bu akşam gezmeciklereee gitmeden yazayım dedim :halay:bugün çorbada içmedim :KK43:sadece meyve suyu 1 kase salatalık karışık yoğurt yedim
Çok kötü grip oldum:hasta:yarın sıvı diyetini bırakmayı düşünüyorum cuma sabahı 77.400 düm bu sabah 77.700 çıkdım hiçde kaçamak yapmadığım halde bu kadar yeter :KK39:yarın normal beslenmemi yazarım sporda yapmıyacağım bugün hasta hAsta gezmelere gidecem amannn 2 günlük dünya evdemi duracam ayolll:21:

Slm kızlar bu akşam gezmeciklereee gitmeden yazayım dedim :halay:bugün çorbada içmedim :KK43:sadece meyve suyu 1 kase salatalık karışık yoğurt yedim
Çok kötü grip oldum:hasta:yarın sıvı diyetini bırakmayı düşünüyorum cuma sabahı 77.400 düm bu sabah 77.700 çıkdım hiçde kaçamak yapmadığım halde bu kadar yeter :KK39:yarın normal beslenmemi yazarım sporda yapmıyacağım bugün hasta hAsta gezmelere gidecem amannn 2 günlük dünya evdemi duracam ayolll:21:
sıvı diyeti artik işlevini bitirdi sende..normale basla evet..Adet donemine girmek uzereyim sişlik var yarin tarti gunumuz ama anlamsiz olacak..

Kzlar iyi akşamlar bende bugun naptıgımı yazayım:)
Sabah 2 dilim tahıllı ekmek 1 yumurta peynir zeytin domates saat 11.00 de

Snra temizlik yaptm snra duş aldm 17.00 de dışarı cıktım kız arkadaslarla gezmeye
Dışarda 18.30 da köri soslu tavuk salata ayran ekmeksiz yedim:)
Eve gelincede 21.00 de bitane haslanmış mısır
Sporda 1 saat yürüyüş:)

Slm kızlar ayyy çok alıştım ben sıvı diyetine bırakamıyorum:KK23:bugün bi ara bozacakdım döner kokusunu alınca :oops:iki parça döner için bozmayım dedim sonra başka bir yere geçtim arkadaşla gittiğimiz yerdede yiyecek sağlıklı birşey olmadığından sıvı diyeti bugünde devam etti:KK24:
Sabah
Taze Ananas mango suyu
Su
Ceviz
Öğle
Bal kabağı patates çorbası yağsız
Portakal suyu
Akşam
Pul biberli yoğurt:KK66:
4 litre su
Spor yok çünkü Bugün bütün gün arkadaşlarımla gez gez sonra sinemaya git akşamladık:KK60:

sıvı diyeti artik işlevini bitirdi sende..normale basla evet..Adet donemine girmek uzereyim sişlik var yarin tarti gunumuz ama anlamsiz olacak..
3 gündür bir ileri bir geri mehter takımı gibi 77.400 den 77.600 ye çıkdım :kızgın:bu sabah tekrar 77.400 ye düştüm:KK14:olsun grda olsa gidecek eninde sonunda :63:

3 gündür bir ileri bir geri mehter takımı gibi 77.400 den 77.600 ye çıkdım :kızgın:bu sabah tekrar 77.400 ye düştüm:KK14:olsun grda olsa gidecek eninde sonunda :63:
bazen aniden kilo düsüyor..Bekle bakalim..tartildim hala 78 im..
bugun sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1dilim ekmek
oglen
karpuz &peynir
aksam
1kase yogurt 3 salatalik 3dilim etiform kraker
veee cok açım bugun niyeyse ..
kahve ve su zaten milli icecegim..

Back