Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

3 gündür bir ileri bir geri mehter takımı gibi 77.400 den 77.600 ye çıkdım bu sabah tekrar 77.400 ye düştümolsun grda olsa gidecek eninde sonunda
ay bu kdr az yiyerek nası durabiliosun

kızlar bn dün yedklerimi yazmak için giremedim :)
sabah kahvaltı 2 dilim tahıllı ekmek bi dilim kızarmış sucuk peynir zeytin domates 11.00 gibi

öğlen yok
akşam 17.30 5 köfte 3 kasık bulgur pilavı domates biber ayran

21.00 eşimle film izlerken biraz fıstık yedim :)
bu kdr sabah tartıda 84.1 çıktım :)

yani sen 81 kilo falansin..Bayramda 70 istiyorum ben ..Senin bayram hedefin kac..kacla baslamistin evdeki tartiya gore gitmis mi
tatlım bilmiyorumki bn tartıya göre takip yapcm ama diyetisyene gittiğim dönemden biliyorm evdeki biraz fazala gösteridou :) bnde kurbana kdr ne verebilirsem artık 72-73 bile olsam yeter :)

tatlım bilmiyorumki bn tartıya göre takip yapcm ama diyetisyene gittiğim dönemden biliyorm evdeki biraz fazala gösteridou :) bnde kurbana kdr ne verebilirsem artık 72-73 bile olsam yeter :)
kilo vermissin veya odem atmissin tebrikler..Ben haftaya pazara kadar tartilmam artik..adet sisliginden kurtulmaliyim..73 olsan ben de 70 olsam bayram bize guzel olur

diyetisyeni de dusundum vakit yok calisinca cok yogunum..neler veriyordu diyetisyen sana
bn çok memnundum diyetisyenden 12 13 kg verdik beraber snra ramazanda bn tutamadm kendimi yedm diyetisyenede gitmedim snra gitmeye yüzüm olmadı bide bu çayla biraz verewyim snra ona devam ederim die düşündüm
valla aslnda şimdi yedklermden farklı birşey vermiodu sadece arada detoks veriodu duraklama olunca vs bide motive ediodu :) kurbandan snra devm etcem zaten

Evettt kızlar Bu sabah 77.700 çıkdım dün oysaki 77.400 düm çok su içtim belkide ondanevettttt bugün herkes zayıflamışsın ne yapıyorsun dedilergiden 3 kg ama acayip incelme oldu 10 kilo gitse neler olur acaba bugün artık grip dahada kötü oldu şuandada aşırı başım ağrıyor gözlerim sulanıyor bugünlük bırakdım sıvı diyetini hemencik menümü yazayım
Sabah
Menemen
3-4 zeytin
4-5 tane pastırma
2 tane salam
1 dilim ekmek
Akşam
Dana etli pie yedim 1 tane
5 litre su
Sporda 30 dklık yürüyüş dışardabenden bu kadar sizlerin nasıl gidiyor bakalım

ay bu kdr az yiyerek nası durabiliosun
İlk 4-5 gün zor oldu özellikle akşam 5 den sonra inşaat çalışmaları başlıyordu karnımın içinde 4 de yoğurtlu avakado yiyordum dahada birşey yemiyordum 5 gün sonra alıştım nedense canım istemiyor hiçbirşey açlıkda hissetmiyorum

Valla bnde gayet güzl gidiyo ama az önce bitanecik biskrem yedim :) bnde çok su içiyorm daha öğlen 2 lt oldu bile :)
akşamada gidip hafif bişeyler yiyp sporumu yapcm :)

diyetisyeni de dusundum vakit yok calisinca cok yogunum..neler veriyordu diyetisyen sana
Diyetisyene git bide onun menüsünü hazırla çok zor çalışanlar için gerçi benim gittiğim menü vermedi sabah şunları şunları ye
Öğlen protein al 150-200 gr dedi yanında salata
Akşam sadece sebze olsun 300 gr geçmesin oda buharda pişmiş yada haşlama yada yağsız tavada kızart dedi

kızlar pazaar günüde doğum günüm ben napcam :)
Bol yeşillikli salata tarzı birşeyler vardır mutlaka et varsa yanında et tüketmeye bak tatlım benim bende 2 gün önce gittim o kadar ısrara rağmen pastanın tadına bakmadımkendi doğum gününde bu yıl böyle olsun hayal et zayıf olduğunu sürekli aklında tut gör bak istiyormusun hamur işleri tatlı yiyecekleri

Bakalım nası geçicekk tamam bunları hatrlıcam pazar günü

Kızlar iyi akşamlar bugunki menüm
08.00 çayım
Sabah 9 iki dilim kepekli ekmekle sandvic ve kayısılı meyvesuyu
13.00 bi kepçe mercimek çorbası bi kee barbunya ayran vardı içemedim sıcak ve tadı kötüydü
15.00 bi tane biskrem
18.30 karpuz peynir yoğurtlu biber zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Bu kdr biraz dinlenip 7.30 da koşu bandında 1 saat yürüycem:)

Ve sporda tamam 60 dk snra duş alındı yüze orjinal gülsuyu sürüldü şimd keyif zamanı görev tamam:)

Eklentiler

• 1B7A0A05-8E09-448F-AC21-F1E24DECCFCD.jpeg
    26,8 KB · Görüntüleme: 35
Sabah 9 yazmişsın benim şaşkın kafa 9 dilim ekmek zannettim kalp krizi geçircektimmenün gayet güzel takiii akşam 18:30 daki o karbonhidrat ne öyle akşam sadece sebze yencek kuzu böyle kilo veremezsin unutma düşman çatlatıp dost patlatacağız hemen vazgeç o ekmekciklerden yoksam ahanda buraya yazıyom canan karatay teyzemi çağırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…