- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Aynen hatta mümkünse hiç ayrılmayalımSuveybe13 ne cok kilo almisiz ya :) bu sefer kilo verdikten sonra korumak icin de bir sure burda kalalim bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hatta mümkünse hiç ayrılmayalımSuveybe13 ne cok kilo almisiz ya :) bu sefer kilo verdikten sonra korumak icin de bir sure burda kalalim bence
Estağfurullah canım Başka birşey istemedi canim ama bir elma ve sutlu kahveyle kendimi tok hissediyorumkarışmak gibi olmasın da çok az değil mi?
kesinlikle verecez ben de inanıyorum:) pozitif olman ne güzel.:) ben ekmeği tamamen bıraktım. krem peynir de yağlı gibi.? afiyet olsun canımGunaydin kizlar. Yeni uyandim, tartildim 69.8 ciktim. Tam olarak 9.5 kilo geri almisim Ama kesin vericez hep birlikte inaniyorum, icimde bir pozitiflik var :) Kahvalti 1 dilim tam bugday tost ekmegine cok az krem peynir surdum, 1 tane de haslanmis yumurta. Sutlu nescafe iciyorum su an.
Teşekkürler inşallah 70 in altına inerim dediğin gibi. sizler de öyle. buraya 60 oldum oleyy yazacağımız günler de gelecek:)Tebrikler canim :) ben de gecen sene 72 ile baslamistim, 69.9u gorunce gerisi daha kolay gelmisti benim icin, 2 hafta icinde 69.9u gorursun insallah.
kakaovanilya sanki son bir ayda hızlı aldığımız kiloları normalden daha hızlı veririz gibime geliyor öylede olur inşallah
kesinlikle verecez ben de inanıyorum:) pozitif olman ne güzel.:) ben ekmeği tamamen bıraktım. krem peynir de yağlı gibi.? afiyet olsun canım
kakaovanilya
15 şubat başlangıç: 69.8
burda dursun da aklımızda olsun:)
sen pazartesi tartıl da o gün başlamış sayalım eşitlensin durum ne dersin?
abov nutellayı imha et hemen:))Bana da oyle geliyor, en azindan bi 3-4 kilo hizli gitse super olurdu
Evet canim normalde krem peynir yemem almam bile ama evde diyetlik bir sey yoktu, surekli nutella falan almisim yicek bir sey bulamadim :))
abov nutellayı imha et hemen:))
ilk sayfaya başlangıçlarımızı yazdım. her pazartesi güncelleriz
helal sana:))Yarim kavanoz vardi dayanamayip yerim diye attim :))
helal sana:))
evli misin canıma yaş kaç sorması ayıp olmazsa.
ben 33 yaşındayım 4 aylık bebem var çalışmıyorum
ne kadar güzel mesleğin. sağol canım amin:)Bekarim canim 31 yasindayim cocuk da yok, calisiyorum ben avukatim ama kendi isim oldugu icin calisma saatlerim esnek oluyor
Kusura bakma bildirimi gormemisim cok olmus yazaliceviz yerim 2 tane.
sen akşam ne yiceksin?
olabilir canım rica ederimKusura bakma bildirimi gormemisim cok olmus yazali
sabahtan beri bir elma bir ayva. hadi hayırlısı:)15.00 da kendimi kötü hissettim bir ayva yedim bugün nedense aciktigimi hissetmedim