- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
sen ne yidin:)Su da içsen super gidiyosun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne yidin:)Su da içsen super gidiyosun canim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/?amp=1sen ne yidin:)
ee ayran nerde?https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/?amp=1
Ben burdaki detoksu uyguluyorum canım bugün 2.günüm yarın normale döncem inşallah şu ana kadar 2 kupa limonlu yeşilcay bikaç bardak siyah cay ve 1 lt den fazla su içtim
maalesef alamıyoruz artık kimseyiEki Görüntüle 2124517 Benıde aranıza alınn. Kılo 75 boy 172 yas 44 hashımotolu bı fostuk um fıstık plcem het gun foto koycem kabul mu.
Cuma spor 3.
Anlamadım canım ayran nerde derkenee ayran nerde?
ayran içmemişsin:)Anlamadım canım ayran nerde derken
Yok bacım içmez miyim ayranı detoksta tukettim canım o standartti zaten diye yazmadım soğuk ayran aşı gibi oldu diğer nohut yeşilercimekle ben bulgur yerine karabuğday kullandımayran içmemişsin:)
afiyet olsun. ben de yeşil mercimek haşlayıp yoğurtla karıştırdım. içine nane pul biber attım. güzel oldu:) yarın içerim artıkYok bacım içmez miyim ayranı detoksta tukettim canım o standartti zaten diye yazmadım soğuk ayran aşı gibi oldu diğer nohut yeşilercimekle ben bulgur yerine karabuğday kullandım
Afiyet olsun canım gayet güzel doyurucu bi lezzet ama ayran olarak yapınca tüketilen sıvı miktarıda artiyo canım pulbiber ve nane de şahaneafiyet olsun. ben de yeşil mercimek haşlayıp yoğurtla karıştırdım. içine nane pul biber attım. güzel oldu:) yarın içerim artık
aaaa resmen rant amaçlı apaçık ortada :/ insanlar napsın tüm baskıları mı okusun. bide niye her baskı farklı. ne kitabı bu hikaye mi?Iyi geceler kızlar. Canım çok sıkıldı .
öğrencilerimi ödüllü kitap okuma yarışmasına hazırlıyorum . Kizim da heves etti .Bayağı yoğun geçiyordu. Burayı ihmal ettim .
Kitabı bir kaç kez okuduk. Soru hazırladım . Özet felan derken Faceden bakayım dedim. Birşey bulabilir miyim ? Bayağı katılımcı sayısı yüksek sayfalar , gruplar .
Gruba üye oldum . Sorulara bakıyorum kitaba bakıyorum bazı soruların yanıtı yok .Yazıyorum eksiklikler var . Kimse cevap vermiyor . Mederatör e mesaj attım cevap vermedi .
En sonunda gruba gönderi yazdım . Sorularin ve kitap sayfalarinin resimlerini .Eksiklik var dedim .
Kitapların farklı farklı baskıları var . Biz en son baskıyı çalışıyoruz. Ama tüm baskılardaki konular geçerli.
Neyse ne olacak şimdi dedim . Grubu takip edin . Sorulara göre eksiklikleri tamamlayın. Dediler
Ya böyle cevap olur mu ?
6. sı duzenleniyormus . Bayağı katılımcısı var. Yani kitap satışlarından epey kar ettiler.
Bir de benim üzerime alınmam için yönetici : tahrik ve sinirine galip gelenler. Küçük hesapların peşinden koşanlar, aklın yanında olmayanlar .... vs vs zırvaları yazmış.