olur canım. bu hafta yediklerine dikkat edersin haftaya pazartesi tartılırsın başlangıç yazarız.
selam hoşgeldin canım. ilk sayfaya yazıyorum kilonu.Selam, ben de bugün başladım.
Güncel: 69.100
Hedef: 57 kg
Sabah kahvaltı yapmadım. Öğlen 1 kase mantar çorbası içtim ve yeşil salata yedim.
Akşama spor salonuna başlıyorum.
Beni bu hafta başlangıçla aranıza yazarsanız süper olur.
Bu hafta 65 i bile girebilirdim ama arka arkaya kaçamak olunca olmadı kacamaksiz bir hafta gecirirsem umitliyim1.4 kilo vermen gerekiyor. ilk hafta 2 kilo vermiştin. yaparsın bence
sen annene bir süre uğrama bence:)Aksam yemegi yemistim ama anneme ugrayinca yine yedim bugun rejim gitmis oldu. 2 kase domatesli sehriye corbasi, 3 kasik bulgur, 8-10 tane firinda patates. Toplam kalori 2600 falan oldu
Evet bence de :)) yarin cok sıkı olarak baslicam artik. Verecek az kilom olsaydi cok sıkı yapmazdim ama ince gorunmek icin en azindan bi 57-58 olmam lazim ve bu hizla gidersem 5 ayda anca ulasirim o kiloya :)sen annene bir süre uğrama bence:)
aynen güzel olurdu:) kaçamak yapanlar koşardı:))Ayni semtte otursaydik keske hepimiz, yuruyus yapardik grupca :))