HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Selam, ben de bugün başladım.
Güncel: 69.100
Hedef: 57 kg

Sabah kahvaltı yapmadım. Öğlen 1 kase mantar çorbası içtim ve yeşil salata yedim.
Akşama spor salonuna başlıyorum.

Beni bu hafta başlangıçla aranıza yazarsanız süper olur.

selam hoşgeldin canım. ilk sayfaya yazıyorum kilonu.

Ara ogun 2 sutlu kahve ve oglenden kalan yarim paket findikli bar. Aksam icin yemegim yok, ne yicem bilmiyorum

Aksam yemegi olarak salamli beyaz peynirli tam bugday ekmegine sandvic yedim simdi. 3 tane de eti form karisik meyveli biskuvi. Bugun cok karbonhidrat yedim gunluk kalori sinirimi asmadim gerci, 1302 kalori tukettim ama yatana kadar bir sey yememem lazim.

Evet. Bende oglen azicik peynir ekmek.cok canim birsey istemedi.aksam 2 kase domates cormasi 4 yada 5 kasik sade makarna.bende bugun karbonhitrat agirlikli beslendim ama baya az yedim.gunluk yuruyusumu yaptim.bide ustune evi temizledim daha ne olsun.

Aksam yemegi yemistim ama anneme ugrayinca yine yedim bugun rejim gitmis oldu. 2 kase domatesli sehriye corbasi, 3 kasik bulgur, 8-10 tane firinda patates. Toplam kalori 2600 falan oldu

20.30
Fırında köfte patates
Bi kase yogurt
Salata

Su iki litre içtim yatana kadar bi yarımlık daha içerim
21.30 bi kivi yedim
Birazdan sütlü kahve içerim böylede yazınca ne yemişim beee

Kızlar hava soguk diye bu aralar hiç yürüyüş yapamıyorum evde tek başıma spor egzersiz yapmakta işime gelmiyo eve bi kondisyon bisiklet almayı düşünüyorum yapan varmı tavsiye edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…