- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
o bir anne:) annelik postundayız canım.Diğer post hangisi canım bizde geliriz belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o bir anne:) annelik postundayız canım.Diğer post hangisi canım bizde geliriz belki
süper. ben yarım saat önce de şekersiz Türk kahvesi içtim. bastırıyor gerçektenBende 1 tane ayva yedim ve iki çeri domates
Hayır canım iki gecedir yemiyorum.un yok şekerde yokiyiyim çoluk çocuk:)) anladım canım değişiklik yaptın mı yemelerinde? gece yedin mi mesela. yada şeker un vs
Ne güzel benim de 28 aylık bir bebem varo bir anne:) annelik postundayız canım.
harika:)Hayır canım iki gecedir yemiyorum.un yok şekerde yok
Sabah yumurta peynir zeytin klasik kahvaltı.oglen yiyemiyom zaten bu cadidan.aksamlari da sebze yemegi
öyle mi allah bağışlasın. bizimkiler 4 aylık.Ne güzel benim de 28 aylık bir bebem var
Amin canım hepimizinkini daha ufaklarmis maşallahöyle mi allah bağışlasın. bizimkiler 4 aylık.
73 kilo. boyum 1.63liliyaa canım sen kaç ile başladın
nen emzirmiyorum maalesef. ama emzirsen bile hamurişi tatlı yenmeyebilir. onlar süt yapmıyor sonuçta.Ne güzel erken baslamissiniz ben 6 aylıkken başlamıştım ama kilo almaya devam etmiştim daha erken başlamak kilo alımını da önüne gecer
Boylarimiz kilolarımız birbirine yakın73 kilo. boyum 1.63
52 kilo olmak istiyorum
Evet ben o altı aylık sürede tatlı yemekten dolayı çok kilo almıştımnen emzirmiyorum maalesef. ama emzirsen bile hamurişi tatlı yenmeyebilir. onlar süt yapmıyor sonuçta.
Ay bu aralar bağırmaya başladı.sebepli sebepsiz bagiriyo..valla başıma ağrılar sokuyor artık..harika:)
yirim o cadıyı ben:) iyi mi napıyo
Ben hala bişi yiyemedim.gebercem şimdi açlıktan16.00
2 tabak z.yağlı pırasa ve 1 kase yoğurt
canım kusura bakma yazamadım. benimki de tuhaflaştı bugün deli oldum. 1buçuk 2 saatte bir uyuyan çocuk 3 saat ayakta kaldı gözünden uyku aktığı halde yerine koyunca ağladı durdu.Ben hala bişi yiyemedim.gebercem şimdi açlıktan
acaba biraz ağlasa sonra susmaz mı. eminim denemişsindir ama öğretmenin bi yolu yok mu acaba sensiz durabilseAy bu aralar bağırmaya başladı.sebepli sebepsiz bagiriyo..valla başıma ağrılar sokuyor artık..
Hep gözünün önünde durcam.bi beş dakika ayrılamıyor um
çok güzel yemekler. su içebildin mi?17.15 yedek mercimek yemeği ve kereviz salatası
Birazdan sütlü kahveyi içip günü kapatmayı düşünüyorum
Şu daha 1 lt oldu yatana kadar 2 lt olur