- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
bence ekmeksiz ye faydalı.Dün kelle paça çorbası yapmışsın yesem mi yemesem mi kararsız kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ekmeksiz ye faydalı.Dün kelle paça çorbası yapmışsın yesem mi yemesem mi kararsız kaldim
iyi fikir canımBugün akşamdan kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum
He he o ne sen sor ne ben söyleyimmm demek . Geliyim valla arada ii olur. Yarışma neyin yok ama dimi burdakatıl katıl. yemeden de gidiyor. araya evde yapılan egzersizlerden sıkıştırırsın. o da sıkılaşmak için. güncel kilon da pek şıkmış:))
yarışma yok. günlük tutuyoruzHe he o ne sen sor ne ben söyleyimmm demek . Geliyim valla arada ii olur. Yarışma neyin yok ama dimi burda
Günaydın.Günaydın
Sabah kahvaltımı evde yaptım
2 haşlanmış yumurta ,3 gün kurusu,3 ceviz, yesillik,domates,salatalik,peynir
inşallah devam ettiririmGünaydın.
harika bi başlangıç olmuş afiyet olsun :)
İyiyim canım sen nasılsın??
iyiyim çoluk çocuk:)) anladım canım değişiklik yaptın mı yemelerinde? gece yedin mi mesela. yada şeker un vsİyiyim canım sen nasılsın??
Aaa olur mu hiç burdayım ...diğer posta zor yetisiyorum ondan biraz
olur olur. zayıf halini aklına getir. ye ye nereye kadar dimi? ağızda 1 dakika, popoda ömür boyu unutma:)inşallah devam ettiririm
Aynen daha bir ay önceki halimi düşünüyorum 62 o bile guzeldiolur olur. zayıf halini aklına getir. ye ye nereye kadar dimi? ağızda 1 dakika, popoda ömür boyu unutma:)
Bende 1 tane ayva yedim ve iki çeri domates13.00
1 yeşil elma
Diğer post hangisi canım bizde geliriz belkiİyiyim canım sen nasılsın??
Aaa olur mu hiç burdayım ...diğer posta zor yetisiyorum ondan biraz