- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
bence ekmeksiz ye faydalı.Dün kelle paça çorbası yapmışsın yesem mi yemesem mi kararsız kaldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ekmeksiz ye faydalı.Dün kelle paça çorbası yapmışsın yesem mi yemesem mi kararsız kaldim
iyi fikir canımBugün akşamdan kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum
He he o ne sen sor ne ben söyleyimmm demek . Geliyim valla arada ii olur. Yarışma neyin yok ama dimi burdakatıl katıl. yemeden de gidiyor. araya evde yapılan egzersizlerden sıkıştırırsın. o da sıkılaşmak için. güncel kilon da pek şıkmış:))
yarışma yok. günlük tutuyoruzHe he o ne sen sor ne ben söyleyimmm demek . Geliyim valla arada ii olur. Yarışma neyin yok ama dimi burda
Günaydın.Günaydın
Sabah kahvaltımı evde yaptım
2 haşlanmış yumurta ,3 gün kurusu,3 ceviz, yesillik,domates,salatalik,peynir
inşallah devam ettiririmGünaydın.
harika bi başlangıç olmuş afiyet olsun :)
İyiyim canım sen nasılsın??
iyiyim çoluk çocuk:)) anladım canım değişiklik yaptın mı yemelerinde? gece yedin mi mesela. yada şeker un vsİyiyim canım sen nasılsın??
Aaa olur mu hiç burdayım ...diğer posta zor yetisiyorum ondan biraz![]()
olur olur. zayıf halini aklına getir. ye ye nereye kadar dimi? ağızda 1 dakika, popoda ömür boyu unutma:)inşallah devam ettiririm![]()
Aynen daha bir ay önceki halimi düşünüyorum 62 o bile guzeldiolur olur. zayıf halini aklına getir. ye ye nereye kadar dimi? ağızda 1 dakika, popoda ömür boyu unutma:)
Bende 1 tane ayva yedim ve iki çeri domates13.00
1 yeşil elma
Diğer post hangisi canım bizde geliriz belkiİyiyim canım sen nasılsın??
Aaa olur mu hiç burdayım ...diğer posta zor yetisiyorum ondan biraz![]()