HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kiz kardesimle konustum simdi. Tatilden dondugumde yuruyuse baslicaz birlikte. Temmuzun ortasinda tatile gidecek o, o gidene kadar haftada 4 ya da 5 gun yurumeye karar verdik. Diyeti bozsam da yuruyus yapinca haftada 3 kilo almam en azindan simdiki gibi. Bu kadar kisa surede bu kadar cok kilo alinca diyete donmek ve toparlamak zor oluyor. Spor sart.
Aynen spor olmadan hic kolay degil. Çabuk kilo verbilenler icin spor oldumu kilo vermek cok kolay

Ne çok kaynatmışsınız maşallah size..
Biz evde değiliz, karavan sezonunu açmıştık haZiran başında.
Sabah su içmiştim, sonra eve uğramamız gerekti 74.5 çıktı kilo da :-/ eve gelmesek tartılamayacaktım.
Rakam vermeyi kaçırmayayım diye uğradım, müsait olunca kalan sayfaları da okuyacağım, öptüm hepinizi :KK66:
Bekleriz tekrar tatlim

2 kandil simidi daha yedim. 1 buyuk kase aycekirdegi bir de. 1 kasik da nutella. Simdi yine rejime geri donuyorum :)))
Kiz allah seni napmasin tutamayip yiyon sonra diyete devam acaba bir kac gun kendini sikmasan mi cunki boyle bozup duruyosun dahada cok aliyon pazartesiye kadr kendine biraz müsade verseydin sonra hem vucut hem kafa olarak gelirdin başlardin

Kiz allah seni napmasin tutamayip yiyon sonra diyete devam acaba bir kac gun kendini sikmasan mi cunki boyle bozup duruyosun dahada cok aliyon pazartesiye kadr kendine biraz müsade verseydin sonra hem vucut hem kafa olarak gelirdin başlardin

Evet sıkmıcam ya bozdum zaten yine :)) tatile kadar kafama gore takilicam, donunce baslarim artik napim daraldim diyetten :)

Bu arada kakaovanilya nin kilo bildirimini goremedim tam olarak sonuc kac şuan

Ben 62.7 ciktim canim. Sen de vermissin tebrikler gec saatte yapilan iftarlari dusunursek 600 gram gayet iyi bence

evet arkadaşlar hedefim 46 şuan 50 kiloyum geçmişi okudum hiç hoş değil dalga geçilmesi ben 10 yıldır diyet spor yapıyorum çünkü kilo almaya meyilli bir yapım var..özellikle kışın çok kilo alırım 60 görünce kendimi frenlerim..diyet yapmak için illaki 70 80 kilo olmayımı beklemem lazım size kolay gelsin yinede teşekkür ederim...

evet arkadaşlar hedefim 46 şuan 50 kiloyum geçmişi okudum hiç hoş değil dalga geçilmesi ben 10 yıldır diyet spor yapıyorum çünkü kilo almaya meyilli bir yapım var..özellikle kışın çok kilo alırım 60 görünce kendimi frenlerim..diyet yapmak için illaki 70 80 kilo olmayımı beklemem lazım size kolay gelsin yinede teşekkür ederim...
Canım biz senle değil kendimizle dalga geçtik. herkesin kendi tercihi hangi kiloda kendini iyi hissediyorsa kimseyi ilgilendirmez. sen yanlış anladın. katilmani isteriz tekrar.

kilo vermek gerçekten çok zor irademle çok savaş verdim bu güne kadar ama yenilmedim başardım.. sizinde hedefinize ulaşmanızı gerçekten çok isterim sizde pek spor yok sanırım diyet ve spor şartt harekete geçmeniz lazım en azından günde yarım saat bile yeterli

X