Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar niye boşladınız burayı
1 ayda falan canımYakınmış kilolarımız, ben kadar zamanda düştün 83 ten ?
Bizim burda onun adı var "sıraysır" deriz. ama siz anlayın diye öyle yazıyorum. normalde buğdayla daha güzel olur ama bulgur veya pirinçle de oluyor. buğdayı kaynatıp içine yoğurt koyuyorsun. yiyeceğin zaman biraz sulandırıp tuz atıyorsun. çok güzel oluyor. ama bulguru kontrollü yemek gerekiyor. bide sen pirinç yemişsin, pirinci hayatımızdan çıkarıyoruz olur mu:)liliyaa ara ara sayfalara bakıyorum da, yoğurtlu bulgur gördüm hep, haşlanmış bulgur ve yoğurt mu? Başka bişeyler de var mı? Zeytinyağı biraz mesela ? Ben çok severim bulgur pilavını
Eline sağlık canım. Ben pek fırsat bulamıyorum artık bebekten. ona yemek hazırlıyorum yediriyorum oynat falan derken gün bitiyormerhaba kızlar...sabah üstü pazara gidip geldim şimdi cam siliyorum.öğlen dünden kalan ciğr ve domates yedim.paşayı yıkadım uyuttum napıyorsunuz bakim dedim.kimsede yok pek herkes nerelerde
peki canım yine de çok şaapma :)Ben bir turlu diyete baslayamadim kizlar. 1 haftadir her sabah bugun baslicam diyorum ama olmuyor. Tatilden sonra baslicam sanirim. Kendime biraz izin vermeye karar verdim. Yediklerimi yazip kilo bildirimi yapmaya devam edicem ama diyeti biraktim simdilik
konuş tabi güzel olur :) burcun neArada yeşil çay, şimdi kahve içiyorum azıcık sütlü. Öğlende pirinç çorbası yedim, akşama da balık var ızgara ve salata ve fırında yaptığım şakşuka ( ismini çok seviyorum )
En son gelip en çok konuşan olursam şaşırmayın :)
Evet canım kizim 7 aylık:) aminn inşallah. Sorun değil ne zaman istersen o zaman yaz. Emziriyormuşsun. herşeyden yine yersin ama az yersin o zaman. ama yine de kızartma, paketli gidalar, hamur işi, tatlıdan uzak durmalısın. Bunlar süt de yapmıyor sonuçta. Ki bunları biliyorsundur zaten.Sizlerin de küçük bebekleri var sanırım, hepsi çoook mutlu, huzurlu bir dünyada büyürler dilerim..
36 yaşındayım, boyum 160 cm ve şu anda 75 kiloyum. ( 73 kiloydum da son günlerin hazin sonu oldu bu rakam )
Bankacıyım, Kızımı büyütmek istediğim için istifa ettim. Pek çoğumuzda olduğu gibi istikrarlı olamama sorunum var, en azından Doğum kilolarımı verdim ve uzun vadeli bir hedef koydum kendime, yılsonuna kadar ( kızımın da benim de doğumgünlerimiz Kasım ve Aralık ayında ) 50 li kiloları görmek istiyorum, bu 59.9 bile olabilir, iki ileri bir geri gidiyorum, duygusal açlık sıkıntım var zaman zaman kontrol edemediğim, çok şey bilip uygulayamadığım zamanlar var. Neyse ki eşim de sağlıklı besleniyor, o da yaklaşık 25 kg verdi. Normal oldu artık ve salmadı kendini de.
Emzirmeye devam ediyorum, gün içinde de sadece öğlen yazabilirim, Deniz uyuduğunda. Bir de akşam. Onun yanında mümkün mertebe kullanmıyorum.
Senin kilo verme grafiğin bana da motivasyon sağladı.
Başaracağız , başka yolu yok.
1 ayda falan canım
Bizim burda onun adı var "sıraysır" deriz. ama siz anlayın diye öyle yazıyorum. normalde buğdayla daha güzel olur ama bulgur veya pirinçle de oluyor. buğdayı kaynatıp içine yoğurt koyuyorsun. yiyeceğin zaman biraz sulandırıp tuz atıyorsun. çok güzel oluyor. ama bulguru kontrollü yemek gerekiyor. bide sen pirinç yemişsin, pirinci hayatımızdan çıkarıyoruz olur mu:)
Evet ayran aşı olabilir. Mersin .Ayran aşı diye bildiğim şeyin bir benzeri sanırım :)
Pirinç ben de çok tüketmiyorum , en azından pilav yapmıyorum pek, ama kızım için yapıyorum artık ve o zaman azıcık yiyoruz biz de.. 4 yemek kaşığı pirinçle yapılan bir çorba yani
Bir süre sonra çorbalara kıran geliyor :)
Sizin orası neresi ?
konuş tabi güzel olur :) burcun ne