HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sende kendine yakişani yap yuzunde alisor hem oo gelene kadar birak sacinada oo karişmasin sonra bir daha asla degistirmessin supriz olur :KK57::KK48:
dğiştirmiştim sıcak çikolata yapmıştım.kendimed çok yakıştırmıştım.bir gün akşam geldi 300 lira para verdi kuaföre git yarın saçına röfl yaptır dedi..dip boyam aşırı geldi dip boyası yapıcam büyük ihtimalle.annem ilk kötülendiğinden bu yana boyamadım annem öleli 4 buçuk ay oldu.oda değişiklik olur yine

dğiştirmiştim sıcak çikolata yapmıştım.kendimed çok yakıştırmıştım.bir gün akşam geldi 300 lira para verdi kuaföre git yarın saçına röfl yaptır dedi..dip boyam aşırı geldi dip boyası yapıcam büyük ihtimalle.annem ilk kötülendiğinden bu yana boyamadım annem öleli 4 buçuk ay oldu.oda değişiklik olur yine
Başınız sagolsun mekani cennet olsun :KK42:

Mekani cennet olsun anneciginin canim ama yapcak bisey yok bol dua ve fatiha oku onun icin baska yapcak hiç irsey canim hem senin ici de biraz degisiklik olur

Tarhana çorbası içtim. Şekerli şeyler yemek istiyor canım deli gibi. Kayısı kesmiyor artık. Bugün 5 -6 tane kuş lokumu yedim. Bide muz.
Uzun zamandir cok dayanikli ve iradeli gidiyosun canim ondan artik vucut istiyor yarin ufak tadimlik birseyler yee istersen fazla kacirmadan

Aksam:3 kanat izgara
3 et kofte izgara
1 kozlenmis biber. 1 dilim domates
3 kasik uzumlu pilav
1 kucuk kase karisik salata
1 bardk meyve suyu
Biraz aci
1 kare pide

Mekani cennet olsun anneciginin canim ama yapcak bisey yok bol dua ve fatiha oku onun icin baska yapcak hiç irsey canim hem senin ici de biraz degisiklik olur
Buraya sizin aranıza katilinca kendimi toparlamaya başladım. Elden bişey gelmiyor Rabbim acısını hafifletsin çok çekti kurban olurum verene

X