HEDEF: ** haftada 1 kilo **

sirkeli yağsız salata yedim. 1.5 litre suyum bitmek üzere. eve geçiyorum şimdi. sütlü kahve içerim evde. geç saatte acıkırsam yine yağsız salata yicem.

Geldim kızlar netim yok bu ara ancak akşamları giricem
Sabah 10.30
1,5 tb ekmek
Bi yemek kaşığı tahin pekmez
Ufacık peynir
15.00
Bi kase yoğurt
Bi tabak patates yemeği
17.30
Bi avuç kuru meyve
Sütlü kahve
hoşgeldin çok güzel olmuş afiyet olsun:)

Ben de öğlen 1 kase yoğurt, 2 sarma , havuç salatası yedim . 1 çatal da patates kızartması.
Arada 1 , 2 avuç fındık .
Akşam 1 hindi kanat . İki kaşık bulgur pilavı , bir ısırık su böreği yedim .
Suyu çok içemedim. 1.5 ancak olmuş ya da olmamıştır. Susayınca çay içiyorum.
40 dakika gidiş 40 dk geliş yol yürüdüm.

Suyu 2 ye tamamladım
20.00 bi tabak bezelye
3 kaşık pilav yine:kk77:
2 kaşık yoğurt
21.00
2 tane ufacık pankeko_O
Şimdi yeşil çay içicem
Yatarkende pulbiberli yoğurdumu yicem

:KK57::KK57::KK57:
Dün benimde aynı renk tartım tuz buz oldu.bi an benimki sandım:KK43:(((
Daha alalı bi hafta olmuştu.Neyse canımız sağolsun daha güzelleri bizim olsun...

Bu arada merhaba
Aranıza katılmaya cesaret edemedim ama arada girip yazdıklarınızı okuyorum.resmi görünce dayanamadım yazdım.belkide bu bir işaret.bende bikaç kilo vermek istiyorum başlamak için dolunayı bekliyorum:ıslık:tam karar verdiğimde umarım beni de aranıza alırsınız dimii:oops:

:KK57::KK57::KK57:
Dün benimde aynı renk tartım tuz buz oldu.bi an benimki sandım:KK43:(((
Daha alalı bi hafta olmuştu.Neyse canımız sağolsun daha güzelleri bizim olsun...

Bu arada merhaba
Aranıza katılmaya cesaret edemedim ama arada girip yazdıklarınızı okuyorum.resmi görünce dayanamadım yazdım.belkide bu bir işaret.bende bikaç kilo vermek istiyorum başlamak için dolunayı bekliyorum:ıslık:tam karar verdiğimde umarım beni de aranıza alırsınız dimii:oops:
günaydın ne tesadüf olmuş:) tabi karar verdiğinde bekleriz.

Günaydın hanımlar. Sabah kahvaltısında neler var .

Gunaydin arkadaslar..ben hic iyi uyanmadim tartiya cikayim dedim. 65.5 idim 66 gorunuyorum..neler oluyorya aksama kadar ac geziyom nerdeyse. Eski yemelerimi tamamen yariya indirdim.
Dediginiz gibi kalori hesabi yapiyorum. Ne bu yaaa..
Kahvaltida 1 haslanmis yumurta .bir dilim ekmek 4parca peynir..
Daha ne yapayim..
Oglen cubuk kurakerle geciricem eve gitmiyorum..aksamda bir corba rada kuru yayisi atarim
2 haftadir guzelim recellerime el surmedim:110:kizima çikolatayı i verirken bir isirik alir oyle veriridem onu bile yapmiyorum:KK42:

X