- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Domates diyince aklima ilk menemen gelir yaninda bol marul ve maydonoz ve aci cok guzel olur yaaaafırına köfte patates verebilrisin yanına salata .bende yarına akşama ne yapsam bilmiyim bi dünya domates var ben aldım bide kaynanam göndermiş
eşimde çok sevıyo menemenı yaptırırım onaDomates diyince aklima ilk menemen gelir yaninda bol marul ve maydonoz ve aci cok guzel olur yaaaa
dğiştirmiştim sıcak çikolata yapmıştım.kendimed çok yakıştırmıştım.bir gün akşam geldi 300 lira para verdi kuaföre git yarın saçına röfl yaptır dedi..dip boyam aşırı geldi dip boyası yapıcam büyük ihtimalle.annem ilk kötülendiğinden bu yana boyamadım annem öleli 4 buçuk ay oldu.oda değişiklik olur yineSende kendine yakişani yap yuzunde alisor hem oo gelene kadar birak sacinada oo karişmasin sonra bir daha asla degistirmessin supriz olur
Başınız sagolsun mekani cennet olsundğiştirmiştim sıcak çikolata yapmıştım.kendimed çok yakıştırmıştım.bir gün akşam geldi 300 lira para verdi kuaföre git yarın saçına röfl yaptır dedi..dip boyam aşırı geldi dip boyası yapıcam büyük ihtimalle.annem ilk kötülendiğinden bu yana boyamadım annem öleli 4 buçuk ay oldu.oda değişiklik olur yine
Amin canım. O acı hiç geçmiyo alisiyor sadece insanBaşınız sagolsun mekani cennet olsun
Öyle mukadderat hepimiz er yada gec göçeceğiz .Allah derdi dağa taşa vermiş dag tas catlamis dayanamamis. insana vermis o dayanmis alisiyoruz agir agir herseyeAmin canım. O acı hiç geçmiyo alisiyor sadece insan
Allah rahmet eylesin inşallah ..Amin canım. O acı hiç geçmiyo alisiyor sadece insan
eşimde çok sevıyo menemenı yaptırırım ona
Mekani cennet olsun anneciginin canim ama yapcak bisey yok bol dua ve fatiha oku onun icin baska yapcak hiç irsey canim hem senin ici de biraz degisiklik olurdğiştirmiştim sıcak çikolata yapmıştım.kendimed çok yakıştırmıştım.bir gün akşam geldi 300 lira para verdi kuaföre git yarın saçına röfl yaptır dedi..dip boyam aşırı geldi dip boyası yapıcam büyük ihtimalle.annem ilk kötülendiğinden bu yana boyamadım annem öleli 4 buçuk ay oldu.oda değişiklik olur yine
Uzun zamandir cok dayanikli ve iradeli gidiyosun canim ondan artik vucut istiyor yarin ufak tadimlik birseyler yee istersen fazla kacirmadanTarhana çorbası içtim. Şekerli şeyler yemek istiyor canım deli gibi. Kayısı kesmiyor artık. Bugün 5 -6 tane kuş lokumu yedim. Bide muz.
Yaa arada ödül gibi yeriz. Afiyet olsun canim. Herşey den kisinca diyet çekilmiyorTarhana çorbası içtim. Şekerli şeyler yemek istiyor canım deli gibi. Kayısı kesmiyor artık. Bugün 5 -6 tane kuş lokumu yedim. Bide muz.
Aminn canım Allah razı olsunAllah rahmet eylesin inşallah ..
Buraya sizin aranıza katilinca kendimi toparlamaya başladım. Elden bişey gelmiyor Rabbim acısını hafifletsin çok çekti kurban olurum vereneMekani cennet olsun anneciginin canim ama yapcak bisey yok bol dua ve fatiha oku onun icin baska yapcak hiç irsey canim hem senin ici de biraz degisiklik olur
Evde öyle şekerli bişey yok sadece meyve var. Cmtesi günü yerim artikUzun zamandir cok dayanikli ve iradeli gidiyosun canim ondan artik vucut istiyor yarin ufak tadimlik birseyler yee istersen fazla kacirmadan
aynen canım arada abartmadan yemek lazimYaa arada ödül gibi yeriz. Afiyet olsun canim. Herşey den kisinca diyet çekilmiyor