Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik ocagina geldim ilacimi yazdirdim simdi tekrar eve donuyorum ben canmkızlar nörüyonuz
Guzel bahane canm bosver o da iyigünaydın kızlar bahanem olcak ama bugun reglin donu geçen hafta kilom 58,80 bu sabah 58,60 çıktım gerçek kilomu pazartesi ortaya çıkar diyorum vücudum şiş hala diyorum regl bahaneme sığınıyorum evet öyleymişim yazımı buldum cumadan pazartesine 600 grm gitmiş
ne ilacı hastamısın canımSaglik ocagina geldim ilacimi yazdirdim simdi tekrar eve donuyorum ben canm
Kadin dogum verdigi yumurtaliklar icin kullaniyim tembellik var adet duzensizliği o yuzden bir 6 ay içcemne ilacı hastamısın canım
Boya bakalim nasil olcan guzel bir renk olsunçokk sıkılıyorum kızlar yaa.şu adetim bitsin saçımı boyicam.sıkıldım böyle.
eşim sarıdan döndermiyor kisankii o kulanıyorBoya bakalim nasil olcan guzel bir renk olsun
sanki kaçmış mı birazOglen kumpir (amerikan salata, kisir ve yogurtlu makarnali, bi de ketcap mayonez), 1 sise zero, 3 top dondurma uzerine cikolata sos ve yer fistigi ile aksam sut icerim ya da yumurta yerim.
Evet cok kactisanki kaçmış mı biraz
Oh oh allah arttirsin :)Oglen kumpir (amerikan salata, kisir ve yogurtlu makarnali, bi de ketcap mayonez), 1 sise zero, 3 top dondurma uzerine cikolata sos ve yer fistigi ile aksam sut icerim ya da yumurta yerim.
köfte ve ezme den yana yemek şansımı denicem inş beceririm kocam hepsini yicekkk pilavımda lezzetli olmuştu dünkü yemekleri yicezzPatates yeme fazla digerlerine de dikkat et tammdir
fırına köfte patates verebilrisin yanına salata .bende yarına akşama ne yapsam bilmiyim bi dünya domates var ben aldım bide kaynanam göndermiş2 saattir akşama ne ypsam diye düşünüyorum
Sende kendine yakişani yap yuzunde alisor hem oo gelene kadar birak sacinada oo karişmasin sonra bir daha asla degistirmessin supriz olureşim sarıdan döndermiyor kisankii o kulanıyor
Ohhh oğlen keyif yapmiş migde ama aksam cezayi çekcek galibaOglen kumpir (amerikan salata, kisir ve yogurtlu makarnali, bi de ketcap mayonez), 1 sise zero, 3 top dondurma uzerine cikolata sos ve yer fistigi ile aksam sut icerim ya da yumurta yerim.
Malzeme ne var ona gore biseyler cikartirsin2 saattir akşama ne ypsam diye düşünüyorum