Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yeni gördüm. aaaaaa ince görünüyor ki bacakların:) gayet zayıf görünüyorsun he :)Gunaydin kizlar. Kahvalti sutlu kahve ve 1 tane tadim yer fistikli bar. Dun kopegi parka goturdum arkadasla, bi foto cektireyim dedim ne durumdayim goreyim diye, 3 kilo arti olunca baldirlarim aninda sismis cok moralim bozuldu. Bugun yeniden basladim bakalim kac gunde kurtulabilicem 3 kilo artimdan. Eki Görüntüle 2153197
Geliyorm yemeğe bakayımkızlar albume attım ama 76 olan resim yüklenemedi. bir bakın bakalım
geri silecem acele etGeliyorm yemeğe bakayım
Karsilastirma yapacak foto goremedim canim, son halin mi cizgili tisortluler yoksa baslangic mi?kızlar albume attım ama 76 olan resim yüklenemedi. bir bakın bakalım
Aynen valla cok sıkıldım bozmicam artik tatile kadar. Bi 55e dussek de gerisini yavas yavas da versek olurÇok kararlıyım çünkü. Bak dün bütün gün pasta yedim. Uzun zaman tuttum kendimi sonra ödül veya kaçamak günü yaptım. Bugün devam ediyorum. elinde olan bişey hadi artık sıkılmadin mi kiloyla uğraşmaktan. Zayifla da kurtul :)
altayazdım ama.beyaz pantolonlu halim 83. beyaz tişört olanda 78 de çekildiğim. son eklediğim yeşil elbiseli halim de 72 kiloydum ahh eşşekk kafamKarsilastirma yapacak foto goremedim canim, son halin mi cizgili tisortluler yoksa baslangic mi?
Sen üç alir beş verirsin canim sikma ama belden aşagi gayet guzel zayifsin uzerindeki salaş tisorten bel cevren ust kisim fazla anlasilmiyor ama disardan bir goz olarak cok guel gorunuyorsun nasil tarti da faxlasin anlamadimGunaydin kizlar. Kahvalti sutlu kahve ve 1 tane tadim yer fistikli bar. Dun kopegi parka goturdum arkadasla, bi foto cektireyim dedim ne durumdayim goreyim diye, 3 kilo arti olunca baldirlarim aninda sismis cok moralim bozuldu. Bugun yeniden basladim bakalim kac gunde kurtulabilicem 3 kilo artimdan. Eki Görüntüle 2153197
Yesil elbiseyi simdi gordum az once gorunmuyordu, orda cok kilolu durmuyorsun, bi 10 kilo gitse cok iyi olacakaltayazdım ama.beyaz pantolonlu halim 83. beyaz tişört olanda 78 de çekildiğim. son eklediğim yeşil elbiseli halim de 72 kiloydum ahh eşşekk kafam
Alisveristen aticam yine foto canim dar bir elbiseyle, bakarsinSen üç alir beş verirsin canim sikma ama belden aşagi gayet guzel zayifsin uzerindeki salaş tisorten bel cevren ust kisim fazla anlasilmiyor ama disardan bir goz olarak cok guel gorunuyorsun nasil tarti da faxlasin anlamadim
Evet canim sanirim ilk gunlerde odugu gibi biraz daha siki sarilip ve birbirimize destek olup vermek icin tekrar gaza gelmemiz lazimDurdurmamiz lazim kendimizi, ben de senin gibi diyeti unuttum valla
evett.vermem gereken çokk kilo var dahaYe
Yesil elbiseyi simdi gordum az once gorunmuyordu, orda cok kilolu durmuyorsun, bi 10 kilo gitse cok iyi olacak
Evet canim değilim ama cok şis hissediyom kendimi resmen beş aylik hamile kadin gibi kendimi gobekli ve sis hissediyom napcam bakalim reglden cikincaişin gücün sağolsun hiç bittiği yokonun dışında nasıl gidiyor şuan niyetli değilsin galiba dimi
Sanirim haklisin canim ramazana 15 gun kaldi terar basliyom motive dusmesin die hepten motivenin dibine vurcam bu 15 gunde elimden geleni yapcam sil bastan başliyombaştan diyet yapmicam dediğin için motiven düştü.ekmeği yememeye çalış özellikle.ben dün yedim biraz yemek pişerken di daha başım döndü artık.ekmek arası bişeyler yapmıştım.akşam karnım davul oldu
Gördüm canım. elbiseli haline az kalmış sahildeki halinle de bariz fark var.geri silecem acele et
Hedef 62 insallahkızlar hadi herkes temmuzun 1 inde kendine hedef koysun hatta bakayım tartı günü ne zamana denk geliyortemmuzun 2 si pazatresi. hepimiz kilo kontrou yapalım o gün yine. ilk hedef benden gelsin o zaman her zamanki gibi
temmuz 2 sinde hedef 70
Cok digru canim kararli olmak diyetin bir aşamasi resmenÇok kararlıyım çünkü. Bak dün bütün gün pasta yedim. Uzun zaman tuttum kendimi sonra ödül veya kaçamak günü yaptım. Bugün devam ediyorum. elinde olan bişey hadi artık sıkılmadin mi kiloyla uğraşmaktan. Zayifla da kurtul :)
2 ayda verirsin sen 10 kiloyu. 69a bi dussen motivasyonun cok artar zaten ve gerisi gelir. 1.5 ayda 69lari gorursun bu hizla gidersenevett.vermem gereken çokk kilo var daha
Canım k.bakma dün yazamadım hiç. Artı cikmadigina sevindim bu da iyi bişey:) reglsin dimi bitene kadar 1 kilo verirsin bence.