HEDEF: ** haftada 1 kilo **

yaa eşime atıyorum ya resim kızlar resmi kırpmıştım.o yüzden son halim yüklenmedi.bir kaç güne yeni çekilir atarım.ev halim bu arada idare edin:KK48:

Gunaydin kizlar. Kahvalti sutlu kahve ve 1 tane tadim yer fistikli bar. Dun kopegi parka goturdum arkadasla, bi foto cektireyim dedim ne durumdayim goreyim diye, 3 kilo arti olunca baldirlarim aninda sismis cok moralim bozuldu. Bugun yeniden basladim bakalim kac gunde kurtulabilicem 3 kilo artimdan. Eki Görüntüle 2153197
Ay yeni gördüm. aaaaaa ince görünüyor ki bacakların:) gayet zayıf görünüyorsun he :)

Çok kararlıyım çünkü. Bak dün bütün gün pasta yedim. Uzun zaman tuttum kendimi sonra ödül veya kaçamak günü yaptım. Bugün devam ediyorum. elinde olan bişey hadi artık sıkılmadin mi kiloyla uğraşmaktan. Zayifla da kurtul :)
Aynen valla cok sıkıldım bozmicam artik tatile kadar. Bi 55e dussek de gerisini yavas yavas da versek olur

Gunaydin kizlar. Kahvalti sutlu kahve ve 1 tane tadim yer fistikli bar. Dun kopegi parka goturdum arkadasla, bi foto cektireyim dedim ne durumdayim goreyim diye, 3 kilo arti olunca baldirlarim aninda sismis cok moralim bozuldu. Bugun yeniden basladim bakalim kac gunde kurtulabilicem 3 kilo artimdan. Eki Görüntüle 2153197
Sen üç alir beş verirsin canim sikma ama belden aşagi gayet guzel zayifsin uzerindeki salaş tisorten bel cevren ust kisim fazla anlasilmiyor ama disardan bir goz olarak cok guel gorunuyorsun nasil tarti da faxlasin anlamadim

baştan diyet yapmicam dediğin için motiven düştü.ekmeği yememeye çalış özellikle.ben dün yedim biraz yemek pişerken di daha başım döndü artık.ekmek arası bişeyler yapmıştım.akşam karnım davul oldu:KK51:
Sanirim haklisin canim ramazana 15 gun kaldi terar basliyom motive dusmesin die hepten motivenin dibine vurcam bu 15 gunde elimden geleni yapcam sil bastan başliyom

kızlar hadi herkes temmuzun 1 inde kendine hedef koysun hatta bakayım tartı günü ne zamana denk geliyoro_Otemmuzun 2 si pazatresi. hepimiz kilo kontrou yapalım o gün yine. ilk hedef benden gelsin o zaman :halay:her zamanki gibi:KK48:
temmuz 2 sinde hedef 70 :dua:
Hedef 62 insallah

Çok kararlıyım çünkü. Bak dün bütün gün pasta yedim. Uzun zaman tuttum kendimi sonra ödül veya kaçamak günü yaptım. Bugün devam ediyorum. elinde olan bişey hadi artık sıkılmadin mi kiloyla uğraşmaktan. Zayifla da kurtul :)
Cok digru canim kararli olmak diyetin bir aşamasi resmen

X