Corba var:/ evde malzeme ne var kiakşama menüde ne var kızlar ben ne yiyeceğim bilmiyom vala taze fasulye var ama gına geldi
@ liliyaa bu aksam regl oldum yarin icin tarti nasim olcak bilemiyorum malesef
Bende ramazanda alorim ama sukur dikkat ediyom simdilik yok tqbi yarin bilmiyorum ne cikcak kac gundur tartilmiyom bayramdan sonra insallah veririzSlm kızlar yoğunum bu ara denetleme var 11 ine ona hazırlık bide ramazan derken günler saatler nasıl geçiyor bilemedim yediklerimi abartmıyorum bugün tartıldım sabitim 66kg bunada şükür ben ramzanda kilo alırım çünkü
Herkesi öpüyorum aklimdasiniz iyi geceler
Ee tabi aksam olunca dafa faxla arti oluyor dikkat et yeni alidigin icin hemen verirsinAkşam çok yedim kızlarBu hafta akşam yemeklerinde annemlerdeydik o yüzden de ısrarlara dayanamayıp biraz fazla yedim akşamları bu hafta kilo veremedim sanırım
Malesef son olcagini zannetmiyom ramazanda aksine aliyom ama insallah belki bu sene bir muzice olur almam bende seni çooookk öpuyom canikom,Yarinki tartin hedefinin son tartisi olir insallah özoşum öpüyorum seni ve 65 de sonlandirmani istiyorum
Malesef son olcagini zannetmiyom ramazanda aksine aliyom ama insallah belki bu sene bir muzice olur almam bende seni çooookk öpuyom canikom,bakalim beni 66 yla gorunce ne diycen şuan hedef 63 insallah ❤❤❤