HEDEF: ** haftada 1 kilo **

öğlen bir kase yaklaşık dolu dolu bir kepçe taze fasulye yemeği bir kase yoğurt karpuz ve kavun yemedim adam akıllı bi çatal aldım küçüklerdi ebatlar kibrit kutusu kadar bi karpuz bi kavun yedim sade türk kahvesi içtm

Iftar:1 kepce mercimek corba
3 kasik uzumlu pilav
2 tavuk
3 dilim patates. 1 biber. 2 dilim domates firinda
1 kareden fazla pide
1 bardak meyve suyu
Biraz aci

Slm kızlar yoğunum bu ara denetleme var 11 ine ona hazırlık bide ramazan derken günler saatler nasıl geçiyor bilemedim yediklerimi abartmıyorum bugün tartıldım sabitim 66kg bunada şükür ben ramzanda kilo alırım çünkü
Herkesi öpüyorum aklimdasiniz iyi geceler

Kızlar siteye giriş yapamıyordum. Telefondan girince gizlilik ayarlarını onayla vs yazılar güncellemeler vs çıkıyordu. Onaylıyordum ama olmuyordu. Giriş için şifre hatalı deyip duruyordu. Bugün son şans gireyim dedim . Girdi.
Yarın tartı günü. Ben grip oldum. Hastayım. Benden haberler bu kadar.

Bende ramazanda alorim ama sukur dikkat ediyom simdilik yok tqbi yarin bilmiyorum ne cikcak kac gundur tartilmiyom bayramdan sonra insallah veririz

Yarinki tartin hedefinin son tartisi olir insallah özoşum öpüyorum seni ve 65 de sonlandirmani istiyorum
Malesef son olcagini zannetmiyom ramazanda aksine aliyom ama insallah belki bu sene bir muzice olur almam bende seni çooookk öpuyom canikom, bakalim beni 66 yla gorunce ne diycen şuan hedef 63 insallah ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…