- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canım en azından 4-5 tane yemişsin ben lahana sarmasıni çok severim kendimi durduran bitene kadar yerimakşam 4-5 tane lahana sarması yedim hemi de pirinçli:/
tebrikler:)Bu akşam kacamaga çok yakındım ama yemedim hep böyle olur inşallah
ben kalori sayıyorum canım ve işe yarıyor. lahana sarmasının kalorisine baktım şimdi 1 tanesi 32 kalori diyor, kaçamak sayılmaz yani, çok düşük kalorili.akşam 4-5 tane lahana sarması yedim hemi de pirinçli:/
hım iyi o zaman. ben de sayacam haklısın işe yararben kalori sayıyorum canım ve işe yarıyor. lahana sarmasının kalorisine baktım şimdi 1 tanesi 32 kalori diyor, kaçamak sayılmaz yani, çok düşük kalorili.
ne çoğu az bile. bir de 6 saat açlığın ardından..Öğlen için yanımda küçük boy portakal ve ayva getirdim çok mu olur acaba kahvaltıyı 7 de yaptım öğlen yemeğini 13.15 falan yiyorum neredeyse 6 saat hiç birşey yemiyorum
tutarsın tutarsın. oruçmuşsun gib düşünOglen ceyrek tost eve gidemiyorum bugun
Aksam 1 kase mercimek icmeyi dusunuyorum ve aksama misafirlige gidicem. Bakalaim i sallah kendimi tutarim
sen daha kuruyemiş alma.günlük kalori limitimi neredeyse doldurdum ve saat daha 12 2.5 saattir falan trafikteydim ve 1 kutu labne bitirdim kepekli bisküvi ve biraz da kepekli grissini ile. bir de 3 üçgen peynir yedim toplamda. öğle yemeğini atlamaya çalışıp akşam salata yicem