HEDEF: ** haftada 1 kilo **

temmuz sonuna kadar 16-17 kilo vermiş olmayı hedefliyorum.
pazartesi başlıyorum. her pazartesi tartılacam.

ben başlangıç
12 şubat 73.0
19 şubat 71.0
26 şubat 69.9

Suveybe13 Suveybe13 başlangıç
12 şubat 70.9
19 şubat 68.0
26 şubat 67.8

kakaovanilya kakaovanilya başlangıç
19 şubat 70.6
26 şubat 68.9

B Btlryz
26 şubat 70.9

E elvan7
26şubat 74.3

okkesa okkesa
19 şubat 66.6
26 şubat 65.5
Tesekkur ederim beni araniza almissiniz.
Insallah hedef haftada 1 kilo

Ben tam bahtsız bedevi oldum ya bugun oruç tutim dedim Ramazan dan borcum vardı gece yatmadan 2 de bi dilim tb ekmegi ufak bi salata biraz roka bi h yumurta ve bi muz yemiştim sabah kalktım regl olmuşum :KK48: sabah bişey yemedim şimdi bi kase mercimek çorbası içtim bi dilim ekmek le

Ben kendimi tutamayip 1 kase patates salatasi daha yedim, 2 kase yemis oldum toplam :KK43: karsi burodaki arkadas patates salatasi yapmis ofiste, ben cok severim diye bana da getirmisti sabah. Bi de 6 tane daha biskuvi yedim. Aksam hicbir sey yememem lazim :hasta:

Ben kendimi tutamayip 1 kase patates salatasi daha yedim, 2 kase yemis oldum toplam :KK43: karsi burodaki arkadas patates salatasi yapmis ofiste, ben cok severim diye bana da getirmisti sabah. Bi de 6 tane daha biskuvi yedim. Aksam hicbir sey yememem lazim :hasta:
Haşlanmış patatesten hiç birşey olmaz canım merak etme

yemek yapamadım diye yine kahvaltı yaptım. yumurtanın haşlanmasını bekleyemicek kadar açtım. çok az tereyağına 2 yumurta kırdım. zeytin peynir biraz tahin pekmez. mutlu muyum, hayır:)

Tahin pekmeze bayilirim yarim ekmekle buyuk kase yiyebilecek potansiyeldeyim :KK48: ay rejimde olunca gozum donuyo bazen
benim de ilk günler gözümün önünde tatlılar pastalar uçuşuyordu:) hala canım çok istiyor tabi:)) canın çekiyorsa yazmam bidaha:)
bu arada yediklerini akşam telafi edebilirsin. leslie yap hadi yerime de yap:)

X