- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
İki meyve fazla olabilir diye düşündümne çoğu az bile. bir de 6 saat açlığın ardından..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki meyve fazla olabilir diye düşündümne çoğu az bile. bir de 6 saat açlığın ardından..
ben yapıyorum artık. günlük ihtiyacını kaç belirledin? ihtiyaçtan 500 kalori az alırsan haftada 1 kilo verebiliyormuşsun.Sabah ve oglen toplamda 360 kalori almisim...
ohh afiyet olsun iyi yapmışsın:)Bir tanede kuru biber dolması yedim
Maraşlı arkadaş yapmış çok güzeldi hiç pişman degilim
çok doğru hayat tarzı haline getirmek lazım. ben şekeri ve unu hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. çok canım çekerse de dediğin gibi bir çatal. aslında düzenli spor yapsak yesek bile almayız.Bu uzun bir süreç arada da canın çekince bir kaç çatal yemek lazım
Hayat tarzı haline getirmeye çalışıyorum
Yemek yapan youtubırlar diyorki yaptığımdan çoğu zaman yemiyorum yersem bile tadına bakıyorum böylelikle hiç kilo almıyorlar ben ne yapıyorum sık kendini diyet yap sonra verince ne bulursan ye sonra verdiklerinide al
kuruyemişin de kalorisi çok, acıkınca bol yiyebileceğim kalorisi düşük ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor.sen daha kuruyemiş alma.
Masallahiniz var kizlar hadi moral bozmak yok.
Bu arada kalori hesabi yapiyormusunuz
sayıyla yersen bişey olmaz. mesela 5 adet badem yada 3 ceviz. kuru kayısı ye yanında. gibi:)kuruyemişin de kalorisi çok, acıkınca bol yiyebileceğim kalorisi düşük ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor.
5 kaşık bulgur yedim. sabahtan beri 850 kalori aldım yaklaşık. hakkımı doldurdum nerdeyse. ama lanet olsun dostum açım:)) belki bi ayva yerim şimdi. akşama da yoğurt. yani umarım.ben yapıyorum. 1300-1350 kalori alıyorum. dünya sağlık örgütü kadın için en az 1200 kalori demiş, sağlığınız için 1200ün altına düşmeyin. bir de spor yapıyorsanız sporda yaktığınız kalorinin yarısını geri almanız gerekiyor yani 500 yaktıysanız extradan 250 kalori yemeniz gerekiyor. bugün 1100 kalori aldım akşam salata yicem
senin durumun benden iyiymiş, kalorileri akşama saklamak lazım ya ben de hala açım ben hep çok iştahlı biriydim zaten, şu an bile 90-100 kiloluk bir erkek kadar yemek yerim yani5 kaşık bulgur yedim. sabahtan beri 850 kalori aldım yaklaşık. hakkımı doldurdum nerdeyse. ama lanet olsun dostum açım:)) belki bi ayva yerim şimdi. akşama da yoğurt. yani umarım.
yemek yemek çok güzel bişey de işte kısmet:) yiyip yiyip kilo almayanlar çok tatlı mesela.senin durumun benden iyiymiş, kalorileri akşama saklamak lazım ya ben de hala açım ben hep çok iştahlı biriydim zaten, şu an bile 90-100 kiloluk bir erkek kadar yemek yerim yani
bir şey mi düşürdün üzerine,