HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bu uzun bir süreç arada da canın çekince bir kaç çatal yemek lazım
Hayat tarzı haline getirmeye çalışıyorum
Yemek yapan youtubırlar diyorki yaptığımdan çoğu zaman yemiyorum yersem bile tadına bakıyorum böylelikle hiç kilo almıyorlar ben ne yapıyorum sık kendini diyet yap sonra verince ne bulursan ye sonra verdiklerinide al:KK34:

Bu uzun bir süreç arada da canın çekince bir kaç çatal yemek lazım
Hayat tarzı haline getirmeye çalışıyorum
Yemek yapan youtubırlar diyorki yaptığımdan çoğu zaman yemiyorum yersem bile tadına bakıyorum böylelikle hiç kilo almıyorlar ben ne yapıyorum sık kendini diyet yap sonra verince ne bulursan ye sonra verdiklerinide al:KK34:
çok doğru hayat tarzı haline getirmek lazım. ben şekeri ve unu hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. çok canım çekerse de dediğin gibi bir çatal. aslında düzenli spor yapsak yesek bile almayız.

Masallahiniz var kizlar hadi moral bozmak yok.
Bu arada kalori hesabi yapiyormusunuz

ben yapıyorum. 1300-1350 kalori alıyorum. dünya sağlık örgütü kadın için en az 1200 kalori demiş, sağlığınız için 1200ün altına düşmeyin. bir de spor yapıyorsanız sporda yaktığınız kalorinin yarısını geri almanız gerekiyor yani 500 yaktıysanız extradan 250 kalori yemeniz gerekiyor. bugün 1100 kalori aldım :KK53: akşam salata yicem

ben yapıyorum. 1300-1350 kalori alıyorum. dünya sağlık örgütü kadın için en az 1200 kalori demiş, sağlığınız için 1200ün altına düşmeyin. bir de spor yapıyorsanız sporda yaktığınız kalorinin yarısını geri almanız gerekiyor yani 500 yaktıysanız extradan 250 kalori yemeniz gerekiyor. bugün 1100 kalori aldım :KK53: akşam salata yicem
5 kaşık bulgur yedim. sabahtan beri 850 kalori aldım yaklaşık. hakkımı doldurdum nerdeyse. ama lanet olsun dostum açım:)) belki bi ayva yerim şimdi. akşama da yoğurt. yani umarım.

5 kaşık bulgur yedim. sabahtan beri 850 kalori aldım yaklaşık. hakkımı doldurdum nerdeyse. ama lanet olsun dostum açım:)) belki bi ayva yerim şimdi. akşama da yoğurt. yani umarım.
senin durumun benden iyiymiş, kalorileri akşama saklamak lazım ya ben de hala açım :KK48: ben hep çok iştahlı biriydim zaten, şu an bile 90-100 kiloluk bir erkek kadar yemek yerim yani :KK48:

20180228_161522-1.jpg

tartım tuzla buz oldu :olamaz:

X