HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kizlar aksama kuru fasulye var.ve biraz pilav.kuru fasulyeyi cok sevmiyoruz ac biraz yerim sanirim pilan slataya talim daha buvunki yuruyusumu yapamaddim.cok yagmur yagdi..
Aksama artik gobek atabili:KK6:rsem

Leslie 3 mil yaptim. Ama terlemedim, vucut isim yukseldi sadece, pek kalori yaktirmiyor bu leslie bence :KK53: kalp hastalari icin hazirlanan bir egzersiz oldugundan hafif bir sey

Kizlar aksam yemegi olarak ne yesem ya anneme geldim eve gitmedim sehriyeli tavuk suyu corba var firinda mucver var bi de mantarli risotto var ama risottoyu yemem kesinlikle, kalorisi fazla digerlerine gore. Ya corba icicem ya da firinda mucver sizce hangisi

Kizlar aksam yemegi olarak ne yesem ya anneme geldim eve gitmedim sehriyeli tavuk suyu corba var firinda mucver var bi de mantarli risotto var ama risottoyu yemem kesinlikle, kalorisi fazla digerlerine gore. Ya corba icicem ya da firinda mucver sizce hangisi
bence çorba. mücverden de bir iki çatal al bence nefsinde kalmasın.

Arkadaslar ben bugun yuruyemedim...yagmurdan dolayi ama yarim saat harika bir sekildw kurtlarimi doktum..inanilmaz terledim..yuruyusu birakip hergun bir guzel oynasammi.yuruste hicterlemiyordum

X