HEDEF: ** haftada 1 kilo **

huhuuuuuuuu ben geldiiiiiiiim iş çok yoğun hiç bakamıyorum buraya nasılsınız napıyosunuzzz

kahvaltıda saat 8 de peynir zeytin ve 1 dilim tb ekmeği yedim
sonra öğle yemeğğinde saat 14.00 de 2 tane kadınbudu köfte patates püresi ve cacık yedim kahvaltı öğle yemeği arasında sadece su içebildim sonra da az önce bi tane tadımca bar yedimm

Kalori hesabı yap istersen canım. Kalorili beslenmissin sanki biraz

Kızlar dün gece hiç uyumadim sabah a kadar ağladım. Dün akşam eltimle kaynanam geldi.biliyorsunuz eşim askerde ya benim bunun ikisi bir olmuş oglumla beni ama özellikle oğlumu bir eziklediler.oğluma bakıp vah vah Allah kimseyi ana siz babasız bırakmasın işte kızına diyor kızım birak cips o yesin.dedim niye benim oğlum cips mi yemiyor dagdami yaşıyoruz biz.ama o suratı mimikleri anlatilmaz yaşanır.cildirdim cildirdim.diyeyimki eltim beni kiskandigindan öyle konuşuyor kaynanam Allah onu bildiği gibi yapsın. Sana noluyor yani.

Dediğin gibi elti neyse de kaynana ya kocanın annesi! hem Allah korusun babasız mı kalmış sanki görevi bitsin gelecek inşallah. keşke kızsaydın onlara moral vereceğinize nasıl konuşuyorsunuz deseydin. Ben de bazen tutulur kalırım cevap veremem. bidaha evine alma onları madem. kimsenin moralini bozmasına izin verme.

Bu ne curet. Ben olsam cok kotu laf sokardim. Sanki yabanci birinin cocugundan bahsediyorlar, kendi kanlari yani. Tavir al bence, lafini da esirgeme, kendini ezdirme. Bu kayinvalideler eltiler kendilerini ne saniyorlar ya. Benim cevremde hic bu tarz kayinvalide ya da elti yok, evli arkadaslarim hic boyle sorun yasamiyor ama forumda bazen okuyorum sasirip kaliyorum ne laflar ediyorlar, neler yapiyorlar gelinlerine. Ozellikle kayinvalideler bir garip. Ogullarini nimetten sayiyorlar. Alt tarafi erkek cocuk dogurmus baska bir vasfi yok bi de gidip gelinini falan ezmeye calisiyor. Bana boyle kayinvalide denk gelecek var ya onu yerin dibine sokar ustune bir de tazminat davasi acarim.

Takmamaya çalışın. Eşinize hayırlı teskereler .

Aradım bugün kaynanami önce ağzıma geleni verdim ben dogurdum o çocuğu dedim giderken sanki çocuğu yetimhaneye birakiyorsunuz gibi davrandiniz duâ edin ki evimdeydiniz gibisinden saydirdim madem akrep gibi sokuyorsunuz gelip de huzurumu bozmayin benim dedim

Bende soktum yerin dibine...elttim kendi çocuklarına acisin önce sanada yazıklar olsun dedim.bunun gibi daha neler neler

Ohh iyi yapmışsın için soğumuştur. Ben olsam eşime anlatırdım durumu. nolduklarını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…