HEDEF: ** haftada 1 kilo **

İhh iyi yapmışsın için soğumuştur. Ben olsam eşime anlatırdım durumu. nolduklarını bilsin.
Aradım eşimede anlattım dedim böyle böyle yaptılar bende aradım bunları söyledim. Dedi evden kovsaydin.ben içimi rahatlattim daha da ne halleri varsa görsünler.kayinbabami da aradım onada şikayet ettim onları kendi kendilerini yesinler şimdi soykalar

Aradım eşimede anlattım dedim böyle böyle yaptılar bende aradım bunları söyledim. Dedi evden kovsaydin.ben içimi rahatlattim daha da ne halleri varsa görsünler.kayinbabami da aradım onada şikayet ettim onları kendi kendilerini yesinler şimdi soykalar
İyi bari eşin arkanda

Ben 12 martta 100kiloyla başladım. 12mayısta 91.3ü gördüm. Sonra 10 günlük bi tatile çıktım dün döndüm daha. Çok çok fazla kaçamağım oldu eminim kilo aldığıma. Cumaları tartılıyorum hep bu cuma tartılmayacağım daha sonra yazarım buraya kilomuu

Canım dün seni yanlış anlamışım seni uzduysem kusura bakma. şu sıralar ruh halim de iyi değildi. fikirlerinizi önemli lutfen paylaş yine olur mu.
liliyaa liliyaa eşin gittiği icin bir boşlukta ve yanliz hissettiğin için. Özlem de var o yuzden sanirim ofke ve boşlukta gibisin sanirim

X