ayy pişi canım çektiiiiigünaydın dün sabah 2 etimek peynir zeytin
öğlen tavuk ızgara 1 dilim pide
akşam pişi yedim çay peynir
Iftar:bir kase bugdayli nohutlu yogurt corba
2 parca tavuk
4 kasik nohutlu pilav
1 cay bardaginin yarisi fanta
Yarim domates
2 yudum ayran
2 cay. 1 hurma
Yarim roka dondurma
1 ekşi seftali
Yarim muz
Sahur :1 kase bugdayli nohutlu yogurt corba
2 parca tavuk ve 1 biber kizartma
2 catal karpuz
Bolca aci sus biber
Bir yudum fanta
2 kasik pilav
Bir kac catal domates
Bir el kadar pide ama ici yenmedi kabuk kismi tek
Günaydın kızlar hiç tadım yok gecede uyumadim yüzüm gözüm balon gibi
Abuk subuk insanlar yaa.Fazla yemissin sanki canim. Ama o kadar saat acliktan sonra ben de yerdim, insanin saldirasi gelir yemeklere.
Gunaydin. Hayirdir kotu bir sey mi oldu.
En dar bölgeden değil tam kavurgalarla kalçalar arası bir boşluk var ya yanlarda simitlerin az üstü sanırım oradan ölçülecek ve 90 ve üzeri şeker hastalığı için risk:)Kadınlarda (Bel çevresi): En dar bölgeden ölçülecek. 60 – 79 cm: Normal 80 – 87 cm: Risk 88 cm ve üzeri: Yüksek riskli
Kızlar basimm catliyor
ahada ben benimde şekerim aralıkta tahlil yapmıştım hep sınırda idi .ailede şeker hastası var valaaa .En dar bölgeden değil tam kavurgalarla kalçalar arası bir boşluk var ya yanlarda simitlerin az üstü sanırım oradan ölçülecek ve 90 ve üzeri şeker hastalığı için risk:)
O zaman dikkat etmek lazım canımahada ben benimde şekerim aralıkta tahlil yapmıştım hep sınırda idi .ailede şeker hastası var valaaa .
ilaç al biraz rahatlarsın yada türk kahvesi içBende sabah sinirden kahvaltı etmemistim biraz önce çeyrek ekmek 2 yumurta yla yedim.başka bişey almadı midem
Canım kendini niye bu kadar yıpratıyorsun başkaları yüzünden. Konu ne bilmiyorum ama değmez..Bende sabah sinirden kahvaltı etmemistim biraz önce çeyrek ekmek 2 yumurta yla yedim.başka bişey almadı midem