Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün seni yanlış anlamışım seni uzduysem kusura bakma. şu sıralar ruh halim de iyi değildi. fikirlerinizi önemli lutfen paylaş yine olur mu.gunaydın kızlar
Artık çok beğen tuşuna basmiyorumElvan geliyeaahh :))
İçtim şimdi duş aldım birde. Pazara da gittim suyum ciktiilaç al biraz rahatlarsın yada türk kahvesi iç
Kendime gelim bir anlatacam sizeCanım kendini niye bu kadar yıpratıyorsun başkaları yüzünden. Konu ne bilmiyorum ama değmez..
Artık çok beğen tuşuna basmiyorum
Bi pişi yiyen pişman bide yemeyenne yediniz kızlarr öğlen biz burda açıızzzz pişi yiyen mutlumu kaç kalori geldiii kaçççç
ben küçük yapıyorım iki tane yiyorum yapayım sana daayy pişi canım çektiiiii
evet canım pişman oluyorsun eşim seviyor diye yaptım ama küçük 2 tane kabartma tozlu yapıyorum yağ çekmiyorBi pişi yiyen pişman bide yemeyen
Kaç gündür çorbayla besleniyorum. Korkuyorum pasta yada ağır yemek olursa saldırırim diye. O potansiyel var şu anda. Bünye hasret kaldı.Ara ogun sutlu kahve. Ogle 1 kase mercimek corbasi.
Ben dunden beri pek acikmiyorum nedense. Pastayla falan karsilasacagin ortamlara girme :) 2 hafta hic bozmamayi deneyelim. Benim su an 2. Gunum, kaldi 12 gun. Sen kac gundur bozmadinKaç gündür çorbayla besleniyorum. Korkuyorum pasta yada ağır yemek olursa saldırırim diye. O potansiyel var şu anda. Bünye hasret kaldı.
Geçen perşembe den beriBen dunden beri pek acikmiyorum nedense. Pastayla falan karsilasacagin ortamlara girme :) 2 hafta hic bozmamayi deneyelim. Benim su an 2. Gunum, kaldi 12 gun. Sen kac gundur bozmadin
Tamam önemli degil sıkıntı yokCanım dün seni yanlış anlamışım seni uzduysem kusura bakma. şu sıralar ruh halim de iyi değildi. fikirlerinizi önemli lutfen paylaş yine olur mu.
çok sağol akşam eve giderken gözüme fırın geliyor ama bugün sade noodle yicem zayıflıyım istediğim kiloya düşüm pazar birgün ödül kahvaltım açık büfe olcakkkk sen gelirsin açık büfeyeben küçük yapıyorım iki tane yiyorum yapayım sana da
süpersin benim nefsim çok zayıf dayanamıyorumçok sağol akşam eve giderken gözüme fırın geliyor ama bugün sade noodle yicem zayıflıyım istediğim kiloya düşüm pazar birgün ödül kahvaltım açık büfe olcakkkk sen gelirsin açık büfeye