Aradım eşimede anlattım dedim böyle böyle yaptılar bende aradım bunları söyledim. Dedi evden kovsaydin.ben içimi rahatlattim daha da ne halleri varsa görsünler.kayinbabami da aradım onada şikayet ettim onları kendi kendilerini yesinler şimdi soykalarİhh iyi yapmışsın için soğumuştur. Ben olsam eşime anlatırdım durumu. nolduklarını bilsin.
Günkurusu kayısı ye canımKızlar bu kabızlık çok kötü yaa.bu ara tavuga yuklendim ondan oldu galiba
İyi bari eşin arkandaAradım eşimede anlattım dedim böyle böyle yaptılar bende aradım bunları söyledim. Dedi evden kovsaydin.ben içimi rahatlattim daha da ne halleri varsa görsünler.kayinbabami da aradım onada şikayet ettim onları kendi kendilerini yesinler şimdi soykalar
Evet sakin yeme, incecik olucazzay evet maşallah bize:)) o değil de difrizde dondurma buldum annem koymuş resmen sabotajama yimicimmm
Evet olabilir canim fazla protein kabizlik yapabiliyorKızlar bu kabızlık çok kötü yaa.bu ara tavuga yuklendim ondan oldu galiba
Süt tok tutuyor bide yag yakımını hizlandiriyormusBen biraz aciktim, 1 bardak yagsiz sut icicem, sut tok tutuyor
Evet sakin yeme, incecik olucazz
Bu arada bugün 30 dk yürüyüş yaptım kızlar pazar 30 dk mesafede bildiğin kostur kostur yurudum
Yok canim yaa bu hafta gitmez.1 gitse şükür edecem.sebze yemedim pek o yüzden ne giderse şükür.bugün ekmek yedim bidebu hafta da 2 kilo gidecek gibi görünuyor :)
Ben de açım ama bir yandan da canım hiç yemek istemiyor :)) sutlu kahve iciyorum
En iyisi erken uyumak :))Ben de açım ama bir yandan da canım hiç yemek istemiyor :)) sutlu kahve iciyorum
Sen kacta yatiyosun? Ben 2-3 gibi yatiyorum. Erken uyuyamiyorum hicEn iyisi erken uyumak :))
türk kahvesi ve 1 tane gün kurusu yedim bastırdı.
Ben eşim varken 12yi buluyordu bazen ama şimdi erken yatıyorum. 9-10 gibi. Malum bebiş.. şu anda mutfakta isim var o yüzden ayaktayım.Sen kacta yatiyosun? Ben 2-3 gibi yatiyorum. Erken uyuyamiyorum hic
Hg cnm kimse farketmemiş geldiğini:)İyi akşamlar herkese ben de diyet yapıyorum aranıza katılabilir miyim yolum baya uzun da
Hoşbuldumm umarım hepimizHg cnm kimse farketmemiş geldiğini:)
Inşallah verirsin kiloları
Canım dün seni yanlış anlamışım seni uzduysem kusura bakma. şu sıralar ruh halim de iyi değildi. fikirlerinizi önemli lutfen paylaş yine olur mu.