HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksamustu 1 haslanmis yumurta, 2-3 kibrit kutusu ezine peyniri, domates, salatalik yedim. Simdi de 1 kase domates corbasi, 2 kibrit kutusu ezine peyniri, salatalik. Yatana kadar birkac tane sutlu kahve icerim. Hic ekmek yemedim bugun, eti form falan da yemedim, iyi bir gun oldu gibi.

Çok güzel bir gün hem de

evde yok ki istesem de yiyemem:) mutfakta temel gıda haricinde bişey yok resmen dolabı açıp açıp kapatıyorum:)) şimdi suzme peynir yiyorum az bisey
Gozumde canlandi dolabi acip kapama hali :)) ben de genelde cipslerin cikolatalarin oldugu buyuk bir cekmecem onu acip acip duruyorum bazen ama neyse ki sadece eti form falan var :)) suzme peynir iyi. Keske ben de ondan yiyebilsem, ezine peynirin kalorisi biraz fazla. Son 3 gun cok sıkı tutarsak 600-700 gram veriririz rahatca cunku gecen hafta vermedik biz. 1 kilo bile verebiliriz valla :) ben tarti gunune kadar aksam ya yogurt ya da yumurta yicem.

Suzme peynir cok guzel begenmiyor musun? Evet bence de 1 kilo gider böyle devam edersek. Ben öğlen çorba içtim başka da bişey yemedim peynir haricinde. Lütfen kaçamak yapma cumaya az kaldı sabret:)

Suzme peynir cok guzel begenmiyor musun? Evet bence de 1 kilo gider böyle devam edersek. Ben öğlen çorba içtim başka da bişey yemedim peynir haricinde. Lütfen kaçamak yapma cumaya az kaldı sabret:)
Yok canim pek sevmiyorum suzme peynir. Senin de gunun guzel gecmis o zaman ogleden sonra bi tek peynir yemissin. Bozmicam valla kararliyim, 2 hafta sabit kalmayi goze alamam cildiririm sinirden :) 61.5 kg hedefi koydum ben cuma icin. Bakalim ne olacak. Senin hedefin kac

Cuma için mi. 64.0 :)
Senin boy 166 dimi. Aslında sen şu anda bile iyi görünüyorsundur. Benden 2 cm uzun ve 3 kg zayıfsın:)

Cuma için mi. 64.0 :)
Senin boy 166 dimi. Aslında sen şu anda bile iyi görünüyorsundur. Benden 2 cm uzun ve 3 kg zayıfsın:)
Evet aslinda normal gorunuyorum, 36 beden pantolonlarimin bir kismi oluyor su an ama benim zayiflik anlayisim ust bacaklarin arasinda thigh gap denilen bir aralik oluyor ya, bende daha o aralik olusmadi o yuzden hala cok kiloluymusum hissi oluyor :)

Iftar:bir kase bugdayli nohutlu yogurt corba
2 parca tavuk
4 kasik nohutlu pilav
1 cay bardaginin yarisi fanta
Yarim domates
2 yudum ayran
2 cay. 1 hurma
Yarim roka dondurma
1 ekşi seftali
Yarim muz
Sahur :1 kase bugdayli nohutlu yogurt corba
2 parca tavuk ve 1 biber kizartma
2 catal karpuz
Bolca aci sus biber
Bir yudum fanta
2 kasik pilav
Bir kac catal domates
Bir el kadar pide ama ici yenmedi kabuk kismi tek

Günaydın kızlar dün akşam bende zorlandım sürekli canım birşeyler istedi bende bir avuç kuru yemiş yedim sonra yine bişey yiyim düşüncesi başlayınca domatesli peynirli omlet yaptım ekmeksiz onu yedim saat 9 gibi de smoothi yaptım bir bardak içtim sabahta işe geç kalınca yine smoothi içtim inşallah bugün öğle yemeğine kadar acıkmam

günaydın dün akşam tartıldım 58,90 çıktım ama lakin aksam iftari güzel yaptım bir rosto köfte 3 ymk kaşığı mantarlı pilav 4-5 kaşık piyaz 4 sarma 2 tane karpuz yedim bana çok geldi .aksam yatmadan bir magnum yedim .sahurda yumurta iki tane terayagında 1 dilim ekmek 1 çatal peynir 2 sarma yedim.bu aksam sade noodle geçirmeye planım var eşim dışarda tek başına onu yesem yeter gari inş da yerim.

birde dün işyerinde bir abla video izlemiş diyo boyunuzun yarısı göbek deliğinden metreyle birleştirecek şekilde ölçün göbeğinizdeki yağın vucutdaki organları yağlandırdığını anlarsınız benim boy 166 yarısi 83 ,göbek deliğimden ölçü alarak yaptım bel çevrem 89 cm çıktı.yani organlarım yağlanıyo en az 10 cm belden incelmem gerek zaten benim bel çevremde 3 kg fazlalık var acayio kalın masa başı çalışıp oturmaktan hep. benim bol bol yürüyüş yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…