- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Bende güç bela yaptım yarın ilk iş pazara gitmek olacak ne yicemi şaşıyorumÖğlen 2 kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt.
Salata malzemem var ama salata yapmaya üşeniyorum:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende güç bela yaptım yarın ilk iş pazara gitmek olacak ne yicemi şaşıyorumÖğlen 2 kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt.
Salata malzemem var ama salata yapmaya üşeniyorum:/
Kabak al bence.Bende güç bela yaptım yarın ilk iş pazara gitmek olacak ne yicemi şaşıyorum
Çok güzel bir gün hem deAksamustu 1 haslanmis yumurta, 2-3 kibrit kutusu ezine peyniri, domates, salatalik yedim. Simdi de 1 kase domates corbasi, 2 kibrit kutusu ezine peyniri, salatalik. Yatana kadar birkac tane sutlu kahve icerim. Hic ekmek yemedim bugun, eti form falan da yemedim, iyi bir gun oldu gibi.
Yarın inşallahKabak al bence.
Yeme bi paket 500 kalori falandir bir de full yag hazirana giriyoruz tombik tombik gezmeyelim artikCanım çok fena cips cekti:/
evde yok ki istesem de yiyemem:) mutfakta temel gıda haricinde bişey yok resmen dolabı açıp açıp kapatıyorum:)) şimdi suzme peynir yiyorum az biseyYeme bi paket 500 kalori falandir bir de full yag hazirana giriyoruz tombik tombik gezmeyelim artik
Gozumde canlandi dolabi acip kapama hali :)) ben de genelde cipslerin cikolatalarin oldugu buyuk bir cekmecem onu acip acip duruyorum bazen ama neyse ki sadece eti form falan var :)) suzme peynir iyi. Keske ben de ondan yiyebilsem, ezine peynirin kalorisi biraz fazla. Son 3 gun cok sıkı tutarsak 600-700 gram veriririz rahatca cunku gecen hafta vermedik biz. 1 kilo bile verebiliriz valla :) ben tarti gunune kadar aksam ya yogurt ya da yumurta yicem.evde yok ki istesem de yiyemem:) mutfakta temel gıda haricinde bişey yok resmen dolabı açıp açıp kapatıyorum:)) şimdi suzme peynir yiyorum az bisey
Suzme peynir cok guzel begenmiyor musun? Evet bence de 1 kilo gider böyle devam edersek. Ben öğlen çorba içtim başka da bişey yemedim peynir haricinde. Lütfen kaçamak yapma cumaya az kaldı sabret:)Gozumde canlandi dolabi acip kapama hali :)) ben de genelde cipslerin cikolatalarin oldugu buyuk bir cekmecem onu acip acip duruyorum bazen ama neyse ki sadece eti form falan var :)) suzme peynir iyi. Keske ben de ondan yiyebilsem, ezine peynirin kalorisi biraz fazla. Son 3 gun cok sıkı tutarsak 600-700 gram veriririz rahatca cunku gecen hafta vermedik biz. 1 kilo bile verebiliriz valla :) ben tarti gunune kadar aksam ya yogurt ya da yumurta yicem.
Yok canim pek sevmiyorum suzme peynir. Senin de gunun guzel gecmis o zaman ogleden sonra bi tek peynir yemissin. Bozmicam valla kararliyim, 2 hafta sabit kalmayi goze alamam cildiririm sinirden :) 61.5 kg hedefi koydum ben cuma icin. Bakalim ne olacak. Senin hedefin kacSuzme peynir cok guzel begenmiyor musun? Evet bence de 1 kilo gider böyle devam edersek. Ben öğlen çorba içtim başka da bişey yemedim peynir haricinde. Lütfen kaçamak yapma cumaya az kaldı sabret:)
Cuma için mi. 64.0 :)Yok canim pek sevmiyorum suzme peynir. Senin de gunun guzel gecmis o zaman ogleden sonra bi tek peynir yemissin. Bozmicam valla kararliyim, 2 hafta sabit kalmayi goze alamam cildiririm sinirden :) 61.5 kg hedefi koydum ben cuma icin. Bakalim ne olacak. Senin hedefin kac
Evet aslinda normal gorunuyorum, 36 beden pantolonlarimin bir kismi oluyor su an ama benim zayiflik anlayisim ust bacaklarin arasinda thigh gap denilen bir aralik oluyor ya, bende daha o aralik olusmadi o yuzden hala cok kiloluymusum hissi oluyor :)Cuma için mi. 64.0 :)
Senin boy 166 dimi. Aslında sen şu anda bile iyi görünüyorsundur. Benden 2 cm uzun ve 3 kg zayıfsın:)