- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Gecmis dogum gunun kutlu olsun canim. Saglikli ve incecik yillar diliyorum :))4, 5 adet yedim .
Dün doğum günümdü . Kadın facebook'tan görüp benim için pasta hazırlamış . Kendisi yapmış. Küçük bir pastaydi . Bayağı kalabalık olduğumuz için küçük bir dilim düstü. Diğer tatlıları yemedim .
İslim kebabı vardı, sigara böreği, kızartma onları da yemedim .
Meyve tabağında dilimli olduğu için kavun yedim geri kalmaz diye . Bütün meyveleri dokunmadım. Böyle işte.
Ayyyy inşallah59a cok az kalmiss super. Bi sonraki tartinda 59 bildirimi yaparsin artik
4, 5 adet yedim .
Dün doğum günümdü . Kadın facebook'tan görüp benim için pasta hazırlamış . Kendisi yapmış. Küçük bir pastaydi . Bayağı kalabalık olduğumuz için küçük bir dilim düstü. Diğer tatlıları yemedim .
Meyve tabağında dilimli olduğu için kavun yedim geri kalmaz diye . Bütün meyveleri dokunmadım. Böyle işte.
Nice mutlu sağlıklı yıllara canım:)4, 5 adet yedim .
espirik yaptım tamam bi daha fikir felan söylemicem kendim tek takılıcamcanım ben napıyomuşum? kimseyi birşeyler için zorlamıyorum. sen de ortaya bı fikir attın kimse uymuyorsa yapacak bişey yok.
tebrikler:)Allah ım ya Rabb im sana şükürler olsun
Kızlar sahurda sadece 1 çeçil 1 kayısı yedim
Şimdi kalktım ve gittim tartımızın pili azalmış bozulmamış
Vee tartıldım
Geçen hafta bugün 62.2
Bu cuma 61.3 tü sanırım
Bugün 61.1
Cumadan bu yana aşırı yedim ama wc olayım az düzeldi sanırım hem o hem sahurda az yedim
Şimdi 1 hafta tartı veremeyeceğim 2. Haftam sıkıntılıinşallah geldiğimde çoook eksi olurum
Sana da kolay gelsin canımBen tartı Sevinç’i yaşıyorumyatakta oturuyorum bir saate evden çıkacağım canım
Diğer evde temizlik varonu yapacağım
Kolay gelsin
Siki derken abarti mi olcakti :))ben sahurda bunları yesem midem gece beni yatırmaz pazar yatırmadı mesela biraz sıkı sahur olmuş
Kendimi kaybettim galiba ekmektenSinavlarinda bol sanslar canim, final haftasi mi?
Evet canim ekmek biraz fazla olmus ama spor yapmissin cogunu yakmissindir
sıkı derken bayağı kuvvetli olmuşSiki derken abarti mi olcakti :))
InsallahhhhGunaydin kizlar. Evden cikarken bir parca ezine peynir attim agzima. Su an sutlu kahve iciyorum. Ofise gecince yumurta haslicam birkac tane. Sabah tartildim 62.6 ciktim. Gecen hafta 61.9u gormustum bir an once 700 gram artidan kurtulmam lazim. Birkac gun sadece yumurta yogurt salata yiyip yeniden 61lere inmeye calisicam. Kacamaksiz tamamlariz insallah bu haftayi.
Yok ben baska yediklere seylwre kizarim cunki ekmek ben yedigimi bilirim evet cok halisinGünaydın canım. herkese ekmek yediği için kizarken sen yiyorsun bu ne yaman çelişki :) bidaha elin ekmeğe giderken aklına ben ve bu gelsin:
Valla ben normal arkaslarin oruc tutmadigi saat kDar hesaplayip oğlen tartildim sende dene isteesenya ben orucum ne zaman tartılcam gerçek kilom nasıl çıkcak yaa netten bakıyorum yorum yok
Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli ve guzel fit bir senen olsun insallah heraey gonlunce olsun tatlim4, 5 adet yedim .
Kiz sacmalama herkes herseyi soyluyor burasi acik ve kuralsiz bir topik o yuzden kimi alor kimi almaz fikri ama ben aklima yatanlari uyguluycam sen de sikma kendiniespirik yaptım tamam bi daha fikir felan söylemicem kendim tek takılıcam