- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim amacımda birbirimizi bi şekilde motive etmek ateşlemek hepimiz aynı amaç için burdayızKiz sacmalama herkes herseyi soyluyor burasi acik ve kuralsiz bir topik o yuzden kimi alor kimi almaz fikri ama ben aklima yatanlari uyguluycam sen de sikma kendini
daha fazla iç su az olmuşsuyum şimdiden 1lt oldu
işyerindeyim burda tartı yok anca akşam eve gidince ama mantıklı düşündüğünde aksam en kötü 7-8 gibi yiyip sabah tartılan kilo dogrysa aradan 10 saat gibi bişe geçmesi lazım sabah 6 da tartılan biri için sahuru 3,30 da bityirm 10 saat geçerse öğln 2,50 gibi tartılan kilo doğru olabilirValla ben normal arkaslarin oruc tutmadigi saat kDar hesaplayip oğlen tartildim sende dene isteesen
Teşekkürler :)tebrikler:)
bugün midem ağrıyo çok kötü yaaişyerindeyim burda tartı yok anca akşam eve gidince ama mantıklı düşündüğünde aksam en kötü 7-8 gibi yiyip sabah tartılan kilo dogrysa aradan 10 saat gibi bişe geçmesi lazım sabah 6 da tartılan biri için sahuru 3,30 da bityirm 10 saat geçerse öğln 2,50 gibi tartılan kilo doğru olabilir
soda iç yada turk kahvesibugün midem ağrıyo çok kötü yaa
aynen şimdi türk kahvesi içtim geçmesini bekliyorumsoda iç yada turk kahvesi
nane limon kaynatma şansın varsa en mikemmeli oaynen şimdi türk kahvesi içtim geçmesini bekliyorum
Evime geldiiim yatıyorum canımKızlar noruyonuz
Ben ofisteyim cikicam birazdan, gozlerim agridi sabahtan beri laptopta calismaktan 5-10 dk koltuga uzanayim dedim cikmadan ama kalkmak zor geliyo su an butun gun oturdugum halde yorulmusum valla.Kızlar noruyonuz
Aynen canimbenim amacımda birbirimizi bi şekilde motive etmek ateşlemek hepimiz aynı amaç için burdayız
Gecmis olsun canim soda limonlu cay veya ayran ic iyi gelirbugün midem ağrıyo çok kötü yaa
Oturunca da yoruluyor insanBen ofisteyim cikicam birazdan, gozlerim agridi sabahtan beri laptopta calismaktan 5-10 dk koltuga uzanayim dedim cikmadan ama kalkmak zor geliyo su an butun gun oturdugum halde yorulmusum valla.
Puff bende oldum bugün temizlik yapmaktanTemizlik yaptım şimdi az dinleneceğim Kızlar