- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Ben unuturum ya anında paylaşayım yinemenüleri akşam toptan yazacaktık bayanlar noldu kimse onay vermedimi herkes kahvaltısını paylaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben unuturum ya anında paylaşayım yinemenüleri akşam toptan yazacaktık bayanlar noldu kimse onay vermedimi herkes kahvaltısını paylaştı
yeşilçay iç yumuşak içimli olanlar var alabilrsin aslında zencefil karanfil ve tarçın kabuguda güzel ödem attırıyo onunda çay şekli varKızlar umay villa detox pdf indirdim orda yağ yakıcı tarifler var detox yapamasakta onları mi denesek bide kesinlikle siyah çay yasak kilo vermeyi zorlaştırıyor diyor ya ben siyah çaysız yapamam napicam
Gercek kilon iftardan hemen onceki kilondur benceya ben orucum ne zaman tartılcam gerçek kilom nasıl çıkcak yaa netten bakıyorum yorum yok
ofiste çubuk tarçınım var öğleden sonra bi deneyeyim. kırmadan bütün olarak mı atıyım bi taneİçine çubuk tarçın ve karanfil at. Nefis oluyor. İçtikçe alışırsın emin ol
oo grup başı böyle yaparsa diğerleri napsınaçık çay içenler vardır kuskunç bi tepki vermeyeydin iyiydi :)
menü bildirimi için demiştim onu liliya yanlış mesaja yazmışım:)oo grup başı böyle yaparsa diğerleri napsın
Evet kiradabilirsinofiste çubuk tarçınım var öğleden sonra bi deneyeyim. kırmadan bütün olarak mı atıyım bi tane
Mantıkli. O kadar açlıktan sonraGercek kilon iftardan hemen onceki kilondur bence
GalibaBelki yeni bir taneyle sifirdan basla die bozulmustur uzme iyi duşun :))
canım ben napıyomuşum? kimseyi birşeyler için zorlamıyorum. sen de ortaya bı fikir attın kimse uymuyorsa yapacak bişey yok.oo grup başı böyle yaparsa diğerleri napsın
4, 5 adet yedim .sarma kaç tane yedin vede o pasta olmasaymış iyiymiş cnm
Kızlar napiyorsunuz?bayram temizliği ne başladım ben yük gibi oldu bitsin de kurtulayim
Allah hayırlı uzun ömürler versin canım :)4, 5 adet yedim .
Dün doğum günümdü . Kadın facebook'tan görüp benim için pasta hazırlamış . Kendisi yapmış. Küçük bir pastaydi . Bayağı kalabalık olduğumuz için küçük bir dilim düstü. Diğer tatlıları yemedim .
İslim kebabı vardı, sigara böreği, kızartma onları da yemedim .
Meyve tabağında dilimli olduğu için kavun yedim geri kalmaz diye . Bütün meyveleri dokunmadım. Böyle işte.
59a cok az kalmiss super. Bi sonraki tartinda 59 bildirimi yaparsin artikAllah ım ya Rabb im sana şükürler olsun
Kızlar sahurda sadece 1 çeçil 1 kayısı yedim
Şimdi kalktım ve gittim tartımızın pili azalmış bozulmamış
Vee tartıldım
Geçen hafta bugün 62.2
Bu cuma 61.3 tü sanırım
Bugün 61.1
Cumadan bu yana aşırı yedim ama wc olayım az düzeldi sanırım hem o hem sahurda az yedim
Şimdi 1 hafta tartı veremeyeceğim 2. Haftam sıkıntılı inşallah geldiğimde çoook eksi olurum