HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Günaydın kızlar kahvaltıda yarım simit ve beyaz peynir yedim yanında siyah çay ile. Dün akşam yemekte de ızgara kırmızı et ve cacık yedim ama haftasonu boyunca suyu çok az içtim o yüzden şimdi suya yükleniyorum

gunaydın kızlar ewet cnm abartmışsın biraz

Günaydın,
Dün davette 1 kase mercimek çorbası, 1 yemek kaşığı dolusu taze fasulye , 1 haşlanmış tavuk baget, 1 kaşık havuçlu mısırlı pilav , sarma yedim . Ekmek yemedim .
Tatlı 1 dilim pasta
meyve bir dilim kavun.

sarma kaç tane yedin vede o pasta olmasaymış iyiymiş cnm

Sinavlarinda bol sanslar canim, final haftasi mi?

Evet canim ekmek biraz fazla olmus ama spor yapmissin cogunu yakmissindir

Gunaydin kizlar. Evden cikarken bir parca ezine peynir attim agzima. Su an sutlu kahve iciyorum. Ofise gecince yumurta haslicam birkac tane. Sabah tartildim 62.6 ciktim. Gecen hafta 61.9u gormustum bir an once 700 gram artidan kurtulmam lazim. Birkac gun sadece yumurta yogurt salata yiyip yeniden 61lere inmeye calisicam. Kacamaksiz tamamlariz insallah bu haftayi.

Günaydın canım. herkese ekmek yediği için kizarken sen yiyorsun bu ne yaman çelişki :) bidaha elin ekmeğe giderken aklına ben ve bu gelsin:

Inşallah cnm başaracaksın güveniyorum sana

Kızlar umay villa detox pdf indirdim orda yağ yakıcı tarifler var detox yapamasakta onları mi denesek bide kesinlikle siyah çay yasak kilo vermeyi zorlaştırıyor diyor ya ben siyah çaysız yapamam napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…