HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kızlar selamlar kusura bakmayın burayı çok aksattım
Diyeti çok çoook bozdum bugün :KK43:
Ama yarın inşallah düzgün başlayacağım tekrar
Lakin sınav haftası olması sebebi ile haftaya eve gelemeyeceğim yani tartı bildirimi yapamayacağım liliyaa liliyaa :KK43: inşallah eve gelince tartılırım ama şu an muallakta
Bana dua eder misiniz sınavlarıma ♥️
Kusura bakmayın menülere falan da yorum yapamadım her gün uğramaya çalışacağım inşallah yarından itibaren

Lakin sınav haftası olması sebebi ile haftaya eve gelemeyeceğim yani tartı bildirimi yapamayacağım liliyaa liliyaa :KK43: inşallah eve gelince tartılırım ama şu an muallakta
Kusura bakmayın menülere falan da yorum yapamadım her gün uğramaya çalışacağım inşallah yarından itibaren
Canım sen sınavlarına odaklan önemli değil. İnşallah hepsi iyi geçer kolayca.

Insallah sinavin guzel gecer ve buraya ve diyete adabte olursun canm

Iftar: 4-5 adet et
Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma

Sahur: 2 parca tavuk domates soslu
1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide
Ekmegi biraz abarttim galbia yaaa

Bu arada saat; 00.25 te leslie 3 mile. 45 dk
10 dk karin kasi egzersizi yaptim
Bugun cok gereksiz seyler yedim ve iki gundur isteksizce faxla ekmek ve yemek tuketiyorum yarindan itibaren daha az ve siki tutcam ramazab die saldim biraz galiba faxla yada yanlisim varsa uyarin hatta sopayida gosterin raziyimm..

Canım iftarda hem lavaş hem pide olmamış hatta mümkünse ekmeği sıfırlamaya çalış
Hoşaf ve hurma artı lavaş ve pide :KK43:

Sahur :silah: ekmek biraz gün için fazla olmuş :KK43:
Nutella yerine bitter tavsiye ederim canım

Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma

1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide

Canım iftarda hem lavaş hem pide olmamış hatta mümkünse ekmeği sıfırlamaya çalış
Hoşaf ve hurma artı lavaş ve pide :KK43:

Sahur :silah: ekmek biraz gün için fazla olmuş :KK43:
Nutella yerine bitter tavsiye ederim canım
Evet canim biliyorum acloktan bir an farkinda olmadan yiyorum sonraa aaa ekmek yemiycektim yasak almam lazim diom ama is işten gecmiş oluyir daha dikkat etcem vurulmayi hakk ettim :)))

günaydın kızlar dün akşam 200 grm döner yedim pilavsız ve ayran içtim 1 dilim orta büyüklükte ekmek yedim iftarda. saat 22,30gibi karpuz çekti canım bir tabak yedim vala ama içinde 5-6 tane vardır . bir avuçda bol tuzlu çekirdek, sahurda sade 3 zeytin bir yemek kaşığı zeytin yağına 1 dilim trabzon ekmeği bandım çok büyük değil bizim somun ekmek dilimi kadar yedim 2 çatal peynir daha bişe yemedim iştahım iyice azaldı iftarda ilk su ve çorba ile açılış yapsam iyice gidicek sanırım iştahım.akşama sade karpuz peynir yemeye niyetim var canım onları çekiyo

Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma

1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide
ben sahurda bunları yesem midem gece beni yatırmaz pazar yatırmadı mesela biraz sıkı sahur olmuş

X