- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Senden bunu gormekte guzel en azindan biraz çaba gosterdin spoara :))Eki Görüntüle 2146840
Pismanliktan yuruyus yaptim az once. 160 kalori yakmisim, yedigim porsiyonun ceyregini yakabilmisim anca :))
Aynen canim, insanlik icin kucuk benim icin buyuk bir adim :))Senden bunu gormekte guzel en azindan biraz çaba gosterdin spoara :))
Devami gelir inşallahAynen canim, insanlik icin kucuk benim icin buyuk bir adim :))
Kızlar gün içinde ne yiyip içtiği mızı yine yazacakmiyiz
BENİMDE EŞİM DEN DOLAYI BEKARKEN AKŞAMLARI YEMİYORDUM RAHATTIM GÜNDÜZ YE İÇ AKSAM SIFIR YEMEK ŞMDİ AKŞAM YİYORUM GÜNDÜZ RAHATIM DENGELERİM DİYRUM OLMUYO İLLA BERABER YİCEZ BEN YALNIZ YİYEMEMDayanamadim tartildim sabah 500 gram arti ciktim. 1 tabak bulgurdan 500 gram arti mi olur ya. Cok sinirlendim diyeti birakacaktim nerdeyse
Niyetli olanların canı çeker mi acaba diye düşündüm. Ben seker hastasıyım ilaç kullanıyorum Tutamıyorum o yüzdenYazalim tabii. Ben yazicam en azindan
Eee bak ben söylemiştimDayanamadim tartildim sabah 500 gram arti ciktim. 1 tabak bulgurdan 500 gram arti mi olur ya. Cok sinirlendim diyeti birakacaktim nerdeyse
İŞ GUÇ RELAXNapiyorsunuz kızlar.yaa bugün miskinligim üstümde
Niyetli olanların canı çeker mi acaba diye düşündüm. Ben seker hastasıyım ilaç kullanıyorum Tutamıyorum o yüzden
Eee bak ben söylemiştimhicc motivasyonunu düşürme devam et