Bu programi nasil kullaniyorsun. Bizde mi yapsakEki Görüntüle 2146674 Eki Görüntüle 2146675 Eki Görüntüle 2146676 Öğlen atıştırması olan şeftali muz arkadaşım kendine tabak yapmış meyve ondan bi muz bi şeftali(parça) aldım
Açım bugün doymuyorum
Belki sütlü kahve falan da içebilirimm
tamam canım oruç bitince yine gel. Sen de harikasın güzel günlerin olsun öptümm:)Kizlar benim yigun gunlerim basladi.mübarek ramazan ayi..ben bu hafta zaten dikkat edemedim...sanirim 1 au ara veriyorum. Diyet yapmicam ama dikkat etmeye calisicam..
Lilliyaa beni listeden cikarabilirsin...
Kilomda bir oybama olmayacaktir dusmeyebikir ama cikmaz insallah..
Bu arada soylemeden edemicem..hepiniz harikasiniz...bence en guzel diyet topigiii
Tamam canımKizlar ben yarin sabah 9 dan oglen 13.0'e kadar camide olucam hitim atilcak hocayla okuycaz o yuzden ramazanda bu saatlerde burda olmam merak etmeyin
Ben de arti cikicam. 1 kocaman tabak bulgur pilavi yedim. Tartida eksi goremeyince motivasyonu gidiyor insanin ya. 1 haftadir ac geziyorum gide gide 300 gram gidince sinirlenip yedim valla :)Ben yarin kesin 2 kilo artı çıkarım çok hoj
Fit 360 programın adı bu kulvarda bayaa bir program var kızlarBu programi nasil kullaniyorsun. Bizde mi yapsak
Ama en azından bulgur yemişsiiiiiinBen de arti cikicam. 1 kocaman tabak bulgur pilavi yedim. Tartida eksi goremeyince motivasyonu gidiyor insanin ya. 1 haftadir ac geziyorum gide gide 300 gram gidince sinirlenip yedim valla :)
Ben sırf bu yüzden hafta da bir tartilirim canım. Sık tartilinca motive düşüyorBen de arti cikicam. 1 kocaman tabak bulgur pilavi yedim. Tartida eksi goremeyince motivasyonu gidiyor insanin ya. 1 haftadir ac geziyorum gide gide 300 gram gidince sinirlenip yedim valla :)
Benim icin dozunda bir bozma oldu aslinda cunku ben bozunca cok sapitiyorum normalde ve 1 gecede 1 kilo arti cikiyorum. Bulgurla en fazla 300-400 gram arti cikarim muhtemelen.Ama en azından bulgur yemişsiiiiiin
Pirinç de olabilirdi abur cubur da olabilirdiii
Ben onu cok denedim canim ama merakima yenik dusuyorum hep :))Ben sırf bu yüzden hafta da bir tartilirim canım. Sık tartilinca motive düşüyor
Yarın tartılma hiç. Yürüyüş yapar eritirsinBenim icin dozunda bir bozma oldu aslinda cunku ben bozunca cok sapitiyorum normalde ve 1 gecede 1 kilo arti cikiyorum. Bulgurla en fazla 300-400 gram arti cikarim muhtemelen.
De ödemdir belki boşuna enerjini dusureceksinBen onu cok denedim canim ama merakima yenik dusuyorum hep :))
Denicem tartilmamayi, arti gorunce moralim bozuluyo cunku ama tartilmadan durabilir miyim orasi supheli :))Yarın tartılma hiç. Yürüyüş yapar eritirsin
Bence doyuruculuğunu falan da katarsan bulgur ennnnn makul bozma aracı olmuş :)Benim icin dozunda bir bozma oldu aslinda cunku ben bozunca cok sapitiyorum normalde ve 1 gecede 1 kilo arti cikiyorum. Bulgurla en fazla 300-400 gram arti cikarim muhtemelen.
Ben de dayanamıyorum ve çıkıyorum tartıya ama öğrenci evindeyim ve okul kapanmaya çok yakın diye almadık tartıBen sırf bu yüzden hafta da bir tartilirim canım. Sık tartilinca motive düşüyor
Kız tam 61i görmüştün naptın:/ sen sadece pilav yemişsin ben yediklerimi saysam burdan köye yol olurBen de arti cikicam. 1 kocaman tabak bulgur pilavi yedim. Tartida eksi goremeyince motivasyonu gidiyor insanin ya. 1 haftadir ac geziyorum gide gide 300 gram gidince sinirlenip yedim valla :)
MantıklıBen sırf bu yüzden hafta da bir tartilirim canım. Sık tartilinca motive düşüyor
Ayy evet ya yarin 62ye cikcam simdi yineKız tam 61i görmüştün naptın:/ sen sadece pilav yemişsin ben yediklerimi saysam burdan köye yol olur
Beni dinle tartılma yarın pro günü yap hattaDenicem tartilmamayi, arti gorunce moralim bozuluyo cunku ama tartilmadan durabilir miyim orasi supheli :))
unfortunatelyAyy evet ya yarin 62ye cikcam simdi yinecok pisman oldum simdi sen oyle diyince zamani 45 dk geri alalim please sen niye oyle sapittin birden? Soyleme yediklerini, canimiz cekmesin