- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Bu gidisle bir ayda baya bir kilo verceksin benceyaa siz 50 lerden bahsediyonuz ben nereere gidem 80 lerdeyimbenim de hedefim 75 inşallah başarabilirim
Naptin:))diyet elden gidiyeaahh
Birgunden birsey olmaz yarin tuzeltirsinDiyeti fena bozdum. Eşim perşembe günü yurtdışına gidiyor. Ondan sonra diyete devam edecem artık.
Leslie 20 minute diye yazıyordu sanırımHangi sini keşfettin
Birazcik oyle olmuşkahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak yarım yağlı süt
ara nescafe 2si bir arada
öğle 2 kase süzme mercimek çorbası
ara 2 dilim çavdar ekmeği üzerine pınar beyaz sürdüm, 1 dilim salam, 1 paket eti form limon lifli, 1 bardak şekersiz çay. yazınca fazla yediğimi fark ettim
Sanada moral olur bu ay belki kafanda vucut olarakta biraz dinlenir tekrar gelip tam gaz motiveyle başlarsin xanim yinede dikkat et fazla almada sonra verilmiyor. Arada gel ozleriz seni sohbet ederizKizlar benim yigun gunlerim basladi.mübarek ramazan ayi..ben bu hafta zaten dikkat edemedim...sanirim 1 au ara veriyorum. Diyet yapmicam ama dikkat etmeye calisicam..
Lilliyaa beni listeden cikarabilirsin...
Kilomda bir oybama olmayacaktir dusmeyebikir ama cikmaz insallah..
Bu arada soylemeden edemicem..hepiniz harikasiniz...bence en guzel diyet topigiii
En kotu ihtimalle insallah sabit kalirsin canimKizlar benim yigun gunlerim basladi.mübarek ramazan ayi..ben bu hafta zaten dikkat edemedim...sanirim 1 au ara veriyorum. Diyet yapmicam ama dikkat etmeye calisicam..
Lilliyaa beni listeden cikarabilirsin...
Kilomda bir oybama olmayacaktir dusmeyebikir ama cikmaz insallah..
Bu arada soylemeden edemicem..hepiniz harikasiniz...bence en guzel diyet topigiii
5 saat dolandiysan cok kalori yakmissindir canim. Aksam hafif yersen yarin kesin cok guzel bir eksi gorursunKahvalti:2 yumurta sahanda
Çeyrek lavaş
Biraz domates
2 dilim peynir
1 cây. 1hurma
Öğlen: 4 tane ceviz. 4 erik
Annemle ramazan alişverişine gittik 5 saattir dişarda market, pazar derken helak olduk eve geldim
2 dilim peynir
2 çeri domates
1 orta boy havuç
2 erik
1 çay ictim
Insallah5 saat dolandiysan cok kalori yakmissindir canim. Aksam hafif yersen yarin kesin cok guzel bir eksi gorursun
Cok tesekkur ederim arada gelirim..sizleri yoklarim....Sanada moral olur bu ay belki kafanda vucut olarakta biraz dinlenir tekrar gelip tam gaz motiveyle başlarsin xanim yinede dikkat et fazla almada sonra verilmiyor. Arada gel ozleriz seni sohbet ederiz
Insallah...En kotu ihtimalle insallah sabit kalirsin canim