- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Yaaa inşallah ben De verebilirim8 haziran tarti gunu hedefim 59 kg. 3.5 haftada 2.9 kg vermem lazim hedefe ulasmak icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inşallah ben De verebilirim8 haziran tarti gunu hedefim 59 kg. 3.5 haftada 2.9 kg vermem lazim hedefe ulasmak icin.
Hedefi yuksek tutalim, belki veririz :) en kotu ihtimalle 59.9u gorelim bari :)Yaaa inşallah ben De verebilirim
Gerçekten :) en azından 59.9Hedefi yuksek tutalim, belki veririz :) en kotu ihtimalle 59.9u gorelim bari :)
Noldudiyet elden gidiyeaahh
Diyeti fena bozdum. Eşim perşembe günü yurtdışına gidiyor. Ondan sonra diyete devam edecem artık.
remix videosunu izledin mi onun, lil johnla remix yapmışlar efsane asfdgfddiyet elden gidiyeaahh
yine de çok abartmamaya çalış.Diyeti fena bozdum. Eşim perşembe günü yurtdışına gidiyor. Ondan sonra diyete devam edecem artık.
Hangi sini keşfettinBugün ben yirmi dakikalık keşfettim sanki daha iyi ama ben daha 3 hafta falan düzenli yapıyorum
Valla kolay gelsin hadi bakalim ne kadar dayancan nasil gitcekpatates ve yoğurt diyeti var nette baktım bugun yogurtla geçirim günü yarın patates salatası ve yoğurt yicem 3 gün paso şok diyet yağım diyom
Şu 65.i bir türlü ikimizde goremedikGünaydın kızlar h sonu tuttum kendimi dün sabah tartıda -500 gördüm diye seviniyodum günüm keyifsiz geçti moralim bozuktu akşam yemeye verdim kendimi şu an midemde rahatsizliklım hissediyorum cumaya kadar hafif beslenicem ayran yoğurt salata detoks turü seyler inşallah cumaya 65.5 i görurüm
Aleykum selam canim eger iftardan sonra bulasik cay fasli biterse ve hal kalirsa iftardan sonra yapcam tabi insallahSelamun aleyküm :)
Ramazan da spor işini nasıl yapacaksınız
Aynen çok zor isani biktiriyor ama mecburbayrama 1 ay var kızlar hedef koyalım ve çabalayalım.yapacak bişey yok ne versek kar.off kilo vermek ne zor iş yaa