HEDEF: ** haftada 1 kilo **

50-51 istiyorum ama ilk etapta 55 de olur, 55-56da da ince duruyorum. Boyum 166-167 arasi
bende aynı 55 54 uygun bana ilk etap 57 sonra 55 inş sonra zevk için 1 kg 167 bende boy 59,80 çıktım bu sabah geçen hafta 58,80 dum 3 günde 1 kg geri aldım bende vala pes bana cumaya kadar ölüm orucu yapcam vala

bende aynı 55 54 uygun bana ilk etap 57 sonra 55 inş sonra zevk için 1 kg 167 bende boy 59,80 çıktım bu sabah geçen hafta 58,80 dum 3 günde 1 kg geri aldım bende vala pes bana cumaya kadar ölüm orucu yapcam vala
Cabuk alinan kilo cabuk gidiyor canim. Ben gecen ay 3 gun diyeti feci sekilde bozup 3 gunde 3 kiloya yakin aldim ama ayni hizda vermistim. Sıkı tutarsan hemen verirsin sen de.

Cabuk alinan kilo cabuk gidiyor canim. Ben gecen ay 3 gun diyeti feci sekilde bozup 3 gunde 3 kiloya yakin aldim ama ayni hizda vermistim. Sıkı tutarsan hemen verirsin sen de.
inş vala iyice yaz geliyor kıyafet sorunum çıkıyo deli oluyorum dün arkadaşım geldi 55 kgyum diyo şişmanlamışım diyo 53 olsam yeter diyo o an ben isyannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…