- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Ayy bende spor egzersiz yapiyom ama anca bu kadar gidiyor hiç yapmasam ne olcak acaba bazen bacaklarim ağriyor spordanBen diyete başladığım hafta 2 kilo birden vermiştim sporsuz. Ve ben çok hareketsiz biriyim.
Ahahahhahaha.Kac saattir acim, kahveyle gecistirdim. Yarin da eksi gormezsem tarti gunlerinde kopegimin kilosunu bildiricem artik, onu 60lardan 59lara dusurdum cunku
Insallah canim ya :)) seninle ayni kilodayiz galiba, 59lari gorelim artik yani :))Ahahahhahaha.inşallah eksi görürsün canım
Benim sporu sıkılaşmak için yapmam lazım.Ayy bende spor egzersiz yapiyom ama anca bu kadar gidiyor hiç yapmasam ne olcak acaba bazen bacaklarim ağriyor spordan
ppppffhfhdKac saattir acim, kahveyle gecistirdim. Yarin da eksi gormezsem tarti gunlerinde kopegimin kilosunu bildiricem artik, onu 60lardan 59lara dusurdum cunku
Gobek ve kalcam olmasa aslinda yeter der ve dururdum ama iste ordanda biraz versemBenim sporu sıkılaşmak için yapmam lazım.
Instagram kullaniyor musun. Dansatolye diye bı sayfa var orda bölgesel zayıflama hareketleri varŞu alt gibegi nasil eritcem bilmiyorum 1 aydir spor yapiyom mubarek hiçmi erimez anlamadim
Kilo verdikce gidecek canim. Cogu kiside gobek yaglari en son giden yaglar oluyor. Sabirli olman gerek. Spor salonuna yazilma sansin varsa, en verimlisi agirlik calismak.Şu alt gibegi nasil eritcem bilmiyorum 1 aydir spor yapiyom mubarek hiçmi erimez anlamadim
Kaçtın :) ben cuma 61.9 çıktım ama bu sabah 62,2 wc problemim var daInsallah canim ya :)) seninle ayni kilodayiz galiba, 59lari gorelim artik yani :))
Hayir kullanmiyorum canmInstagram kullaniyor musun. Dansatolye diye bı sayfa var orda bölgesel zayıflama hareketleri var
62.1 ciktim bu sabah. 3 haftada 59u gorurum diye umuyorumKaçtın :) ben cuma 61.9 çıktım ama bu sabah 62,2 wc problemim var da
Malesef yasadigimiz yer bizim icin spor salonuna gitmek icin uygun degil, ki zaten babacim da boyle birseye izin vermez çunki laf soz dedikodu ederler diebize söz laf gelsin istemezKilo verdikce gidecek canim. Cogu kiside gobek yaglari en son giden yaglar oluyor. Sabirli olman gerek. Spor salonuna yazilma sansin varsa, en verimlisi agirlik calismak.
Yaaa eveet neredeyse aynıyız hatta aynıyız yaaa62.1 ciktim bu sabah. 3 haftada 59u gorurum diye umuyorum
canım evde spor yapMalesef yasadigimiz yer bizim icin spor salonuna gitmek icin uygun degil, ki zaten babacim da boyle birseye izin vermez çunki laf soz dedikodu ederler diebize söz laf gelsin istemez
Yaa aslinda çok uzun zamandir bu gobek var o yuzden mi gitmiyir bir turlu acabaKilo verdikce gidecek canim. Cogu kiside gobek yaglari en son giden yaglar oluyor. Sabirli olman gerek. Spor salonuna yazilma sansin varsa, en verimlisi agirlik calismak.
Yapiyorum bende evde elimden geldigi kadarcanım evde spor yap
Canım benim de göbeğim varYapiyorum bende evde elimden geldigi kadar