- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Sen hangi sporu yapiyosun ve etkisini gordun canmCanım benim de göbeğim var
Evde yaptıkça ve devam ettikçe etkisini görmeye başladım inşallah
Bıkmadan devam edelim sonuca ulaşmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi sporu yapiyosun ve etkisini gordun canmCanım benim de göbeğim var
Evde yaptıkça ve devam ettikçe etkisini görmeye başladım inşallah
Bıkmadan devam edelim sonuca ulaşmak için
Leslie ve zumba canımSen hangi sporu yapiyosun ve etkisini gordun canm
Bende de gobek var canim, en sorunlu bolgem bel bolgesi zaten ama gobegi eritmek icin ozel olarak yapabilecegimiz bir egzersiz yok maalesef. Nereden yag yakacagimiza biz degil vucudumuz karar veriyor. Vucudun isleyisi su sekilde; aldigin kaloriden daha fazla kalori yakarsan zayiflarsin yani yag kaybedersin. Bazisi once bacaklardaki yaglari kaybeder, ondan sonra atiyorum mesela koldaki yaglari kaybetmeye baslar, sonra mesela yan yaglari kaybetmeye baslar ve sonra gobekteki yaglari kaybeder ta ki vucutta yag kalmayana kadar bu boyle devam eder. Sen gunde istersen 2 saat karin egzersizi yap, eger senin vucudun once karnindaki yaglari degil de baska bir bolgendeki yaglari yakiyorsa, o 2 saatlik egzersizle karindaki yaglardan hicbir sekilde kurtulamazsin, sadece karnin sıkılasır. Sıkılasmayla yag kaybetmek cok farkli seyler. O yuzden sabirli olman lazim. Belli ki senin vucudun da benimki gibi en son karindaki yaglari yakiyor. Bu durumda yapabilecegimiz tek sey zayiflamaya devam etmek ta ki diger bolgelerimizdeki yaglari eritip sira gobegimize gelene kadar.Yaa aslinda çok uzun zamandir bu gobek var o yuzden mi gitmiyir bir turlu acaba
Bende leslie yapiyorum ama bacaklarda hafif var ama gobek ayni zumba yapmadim canimLeslie ve zumba canım
Sanirim çok haklisin canim ben o bel bolgesinden yukari zayifliyom eller kollar boyun taraflarim cok zayifliyir ama kalca ve gobek kna oranla cok yavaş ki bende evde de oturan biri degilim ev isi, yemek ve sporuda araya katiyom ama dedigim gibi gobek cok yavas bakalim. Bayramdan sonra siki bir egzersiz ve spor yapicam o zaman nasil olcak merak ediyorum inşallah veririzBende de gobek var canim, en sorunlu bolgem bel bolgesi zaten ama gobegi eritmek icin ozel olarak yapabilecegimiz bir egzersiz yok maalesef. Nereden yag yakacagimiza biz degil vucudumuz karar veriyor. Vucudun isleyisi su sekilde; aldigin kaloriden daha fazla kalori yakarsan zayiflarsin yani yag kaybedersin. Bazisi once bacaklardaki yaglari kaybeder, ondan sonra atiyorum mesela koldaki yaglari kaybetmeye baslar, sonra mesela yan yaglari kaybetmeye baslar ve sonra gobekteki yaglari kaybeder ta ki vucutta yag kalmayana kadar bu boyle devam eder. Sen gunde istersen 2 saat karin egzersizi yap, eger senin vucudun once karnindaki yaglari degil de baska bir bolgendeki yaglari yakiyorsa, o 2 saatlik egzersizle karindaki yaglardan hicbir sekilde kurtulamazsin, sadece karnin sıkılasır. Sıkılasmayla yag kaybetmek cok farkli seyler. O yuzden sabirli olman lazim. Belli ki senin vucudun da benimki gibi en son karindaki yaglari yakiyor. Bu durumda yapabilecegimiz tek sey zayiflamaya devam etmek ta ki diger bolgelerimizdeki yaglari eritip sira gobegimize gelene kadar.
Bugün ben yirmi dakikalık keşfettim sanki daha iyi ama ben daha 3 hafta falan düzenli yapıyorumBende leslie yapiyorum ama bacaklarda hafif var ama gobek ayni zumba yapmadim canim
patates ödem yapıyor canım başka bir şeye bakmanı öneririm.bak ben çorba salata yapim bir kaç gün dedim çorba yediğim gün midem top gibi çıkıyor.daha çorba yemicem.dene sana ne iyi geliyorsa onu yappatates ve yoğurt diyeti var nette baktım bugun yogurtla geçirim günü yarın patates salatası ve yoğurt yicem 3 gün paso şok diyet yağım diyom
benimde en büyük sorunum göbek bölgesi offf offfBende de gobek var canim, en sorunlu bolgem bel bolgesi zaten ama gobegi eritmek icin ozel olarak yapabilecegimiz bir egzersiz yok maalesef. Nereden yag yakacagimiza biz degil vucudumuz karar veriyor. Vucudun isleyisi su sekilde; aldigin kaloriden daha fazla kalori yakarsan zayiflarsin yani yag kaybedersin. Bazisi once bacaklardaki yaglari kaybeder, ondan sonra atiyorum mesela koldaki yaglari kaybetmeye baslar, sonra mesela yan yaglari kaybetmeye baslar ve sonra gobekteki yaglari kaybeder ta ki vucutta yag kalmayana kadar bu boyle devam eder. Sen gunde istersen 2 saat karin egzersizi yap, eger senin vucudun once karnindaki yaglari degil de baska bir bolgendeki yaglari yakiyorsa, o 2 saatlik egzersizle karindaki yaglardan hicbir sekilde kurtulamazsin, sadece karnin sıkılasır. Sıkılasmayla yag kaybetmek cok farkli seyler. O yuzden sabirli olman lazim. Belli ki senin vucudun da benimki gibi en son karindaki yaglari yakiyor. Bu durumda yapabilecegimiz tek sey zayiflamaya devam etmek ta ki diger bolgelerimizdeki yaglari eritip sira gobegimize gelene kadar.
vala bilmiyorum ki ne yesem bilemedim meyve diyeti yapım baripatates ödem yapıyor canım başka bir şeye bakmanı öneririm.bak ben çorba salata yapim bir kaç gün dedim çorba yediğim gün midem top gibi çıkıyor.daha çorba yemicem.dene sana ne iyi geliyorsa onu yap
Yaaa kötü değil ki maşallah gayet iyiGunaydin kizlar. 61.9 ciktim bugun, 200 gram vermisim. Daha fazla eksi bekliyordum acikcasi. Persembe 62.2ydim 5 gunde anca 300 gram vermisim bu aksam yogurt ve yumurta yicem artik, 300 gram ne ya. Tartiya 3 gun kalmis bi de