- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Cok strese sokup sikma kendini canm tarti gunumuz cuma gunleri olduSlm kızlar ben bu aralar iyice koptum şaşırmış vaziyetteyim bugün tartilmayi bile unuttum bi kendimi toparlayıp gelicem insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok strese sokup sikma kendini canm tarti gunumuz cuma gunleri olduSlm kızlar ben bu aralar iyice koptum şaşırmış vaziyetteyim bugün tartilmayi bile unuttum bi kendimi toparlayıp gelicem insallah
Zaten yogurtla doymazdin ve gece geç yattigin icin atistirip dururdun doyurucu seyler yemek daha iyi atistirmaktansaBenim yogurt salatalik yalan oldu :)) aksam yemegi 1 tabak mercimek salatasi, 3 kasik lifalif musli ve 1 cay bardagi yarim yagli sut.
Ne kadar az kalori.. herşeyden yiyorsun ama az az yiyorsunEki Görüntüle 2146424 Eki Görüntüle 2146425 Eki Görüntüle 2146426 Kızlar hepsini azar azar yedim
Belki kahve falan içer ve yoğurt yerim Akşam
Canım tebrikler baya geç bı cevap oldu ama yazacaktım unutmuşum:) 500 gram müthiş:)Günaydın kızlar 66.1 im bu sabah itibariyle yarında öğle yemeğine davetliyim ramazan òncesi hayır diyemedim benim diyetimi hep arkadaşlarım sabote ediyor
Çok güzel gidiyorsun bu cuma 1,5 kilo verirsin aha buraya yazıyorum:)kızlar akşam büyük bir tabak semizotlu salata yapıp yedim ve günün kapanışını yaptım
Evet canım belki biraz daha fazladır hani 800 lerdedir kalori inşallah doğru yazmaya çalışıyorum ama bazen unuttuklarım oluyor büyük ihtimal 800 Lerde şu anNe kadar az kalori.. herşeyden yiyorsun ama az az yiyorsun
Yeme canım kalk bir çay yap icKarnim ac yemicem ama cok acim
Yaaa çok sevindiiiim ALLAH kavuştursun :))Kızlarrrrrrrrrrrrrrr eşim 15 gun sonra geliyordağıtımı 15 gun sonraymiss ama erken oldu gibi daha oyle pek bi kilom gitmedi
İnşallah yaa 1 buçuk olmaz ama ya spor yapamadımÇok güzel gidiyorsun bu cuma 1,5 kilo verirsin aha buraya yazıyorum:)
Bende sevindim çok ama daha geç gelebilirsen gel dedim 10 gun oldu gideli daha pek bi kilo gitmedi.artık verebildigim kadarYaaa çok sevindiiiim ALLAH kavuştursun :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr eşim 15 gun sonra geliyordağıtımı 15 gun sonraymiss ama erken oldu gibi daha oyle pek bi kilom gitmedi
Sen ne yedin de 65i gordun yine canim ya. 64.3mussun cuma gunu.Patlıcanı yedikten sonra hala bişey yemedim. Yarın da eksi görmezsem küserim.
Canımm gözün aydın hayırlısıyla gelir inşallah. 15 günde en azından 2 kilo verirsin. Olsun devammmKızlarrrrrrrrrrrrrrr eşim 15 gun sonra geliyordağıtımı 15 gun sonraymiss ama erken oldu gibi daha oyle pek bi kilom gitmedi
ne biliym bilsem... Kaderin bı oyunu galibaSen ne yedin de 65i gordun yine canim ya. 64.3mussun cuma gunu.
Ben diyete başladığım hafta 2 kilo birden vermiştim sporsuz. Ve ben çok hareketsiz biriyim.İnşallah yaa 1 buçuk olmaz ama ya spor yapamadım
İlk gittiğinde tartılma dım sonra tartıldım 83 çıkmıştım.geçen hafta 81 di.bu hafta nolur bilmem15 gunde 2-3 kg verirsin bence. Gittikten sonraki 10 gunde kac kg verdin?
Olsun iki hafta var ne gitmişse kârKızlarrrrrrrrrrrrrrr eşim 15 gun sonra geliyordağıtımı 15 gun sonraymiss ama erken oldu gibi daha oyle pek bi kilom gitmedi