HEDEF: ** haftada 1 kilo **

kakaovanilya kakaovanilya canim diyette yesil mercimegin ne gibi faydasi var vee diyette karbinhidrat degilmi etkisi oluyomu kilo vermede

Mercimek liliyanin dedigi gibi protein orani yuksek faydali bir besin ama ben canim cekti diye haslamistim canim salatasini yapacaktim. Normalde pek tuketmem yesil mercimek

Kahvaltı

1 dilime yakın tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta domates
Peynir siyah çay.

Dün saat 16.00 gibi bir tabak kısır yedim. Başka bişey yemedim ona rağmen sabah artı gordum. Hayirlisi

Saat 4teki kisirdan niye arti gordun ya :KK43: erken bi saat yani. Regl zamanin miydi senin bu arada

Mercimek liliyanin dedigi gibi protein orani yuksek faydali bir besin ama ben canim cekti diye haslamistim canim salatasini yapacaktim. Normalde pek tuketmem yesil mercimek

Saat 4teki kisirdan niye arti gordun ya :KK43: erken bi saat yani. Regl zamanin miydi senin bu arada
Yoo regl bugün bitti. Bilmiyorum ki :/

Git bence biraz havan degisir ortam nasil gorur kafan dagilir nane limon kaynatip iç biraz kendine gelirsin cok gecmis olsun bahar gripleri cok yorucu halsiz ediyor insani
Gidicem buyuk ihtimalle. Dun nane limon cayi ictim liptonun hazir cayindan. Kahvaltidan sonra da ictim bir tane. Dune gore daha iyiyim. Iki yilda bir falan hasta olan biriyim, tam bulusma gunune denk geldi sansa bak :)

Araya giriyorum ama protein deposu tam diyetlik dene bence hem tok da tutuyor. Salatasini da yapabilirsin
Olurmu canim oyle araya giriyom die birsey kakaovanilya denedigi icin ona sordum varsa bir bilginiz hepinizden tabiki fikir alirim.normalde bulgurda turlude yaparim pilav salatasida cok hoc oluyir ama pilav yasak ama sadece mercimek kaynatip yemedim ve ne kadar tuketmek gerek acba

Nasil yaptin kabaği bu arada.,
Biraz ayran iç ama acinin sonra verdigi zevkte bir baska olur:KK48:
Soğanı minik dogradım içine salça z.yagi koydum. Kabakları küçük küpler halinde doğrayıp ekledim. Az bişey su karabiber kimyon bolca. Tuz. Kısık ateşte pisir.
Nefis oluyor. Kabak da diyet için çok güzel

Soğanı minik dogradım içine salça z.yagi koydum. Kabakları küçük küpler halinde doğrayıp ekledim. Az bişey su karabiber kimyon bolca. Tuz. Kısık ateşte pisir.
Nefis oluyor. Kabak da diyet için çok güzel
Teşekkurler canim. normalde diyette kabak hic tuketmedim, tarator havuç haric aliskanlik olmadigi icin. ama degisik tadlar ve diyet proglamlari uygulamak lazim sanirim, bu sefer deniycem yazarim

Aslinda babam migde ve bagirsak problemi yasadigi ici cok fazla sebze ve bakliyat yapamiyoruz o yuzden bende de bir yapmama aliskanligi olmus sanirim ama bundan sonra yapip oğlen aralari yiycem. varsa onerileriniz alabilirim kizlar

He he bende ipin ucu kaçtı aklım gidiyor aklıma bir yemek düşünce :KK53:
Doyduktan ve üzerime bir ağırlık cöktükten sonra aklım başıma yavaş yavaş geliyor:kusmuk:Herseyden cok sıkılıyorum bu aralar ne yemek yapicam ne yiyicem diye dükşünmekten bunaldım
Geçen perşembe isimle alakalı olumsuz birşey yaşadım onunda etkisi var hala, belki de ondan
Bu saat oldu daha temizlik yapmadım sadece oğlumun ihtiyaçlarıyla ilgilendim
İyi gidiyorsunuz bu arada bende ara sıra ugrarim buraya:anneadayı:

X