HEDEF: ** haftada 1 kilo **

günaydın kızlar 59,30kg dün sabahtı bu sabah 58,80 kg:dua:tartı pazartesine kadar 58 kg görürüm inş. akşam sade bir kaşık pilaki yedim tadına baktım nasıl olmuş diye ve 1kepçe ayranlı çorba .ayranlı çorbayı öğlen ve akşam salata ile alsam menüme sanırım hızlı vercem.şimdiki menü sabah kahvaltım sıcak süt tam yağlı mahalle sütü alıyorum ben ve yarım sandviç. öglen salata çorba ve pilakı var aksama sade çorba olcak hafta sonu korkutuyor pazar anneler günü kesin ailece kahvaltı .inş pazartesi 58 ve altı olur
Günaydın. Salata ve çorba çok etkili oluyor gerçekten.

Gunaydin kizlar..benden cok iyi haberler yok.sabah 62.00 kiloyum gecen hafta 62.2 yani sadcee -200gr gitti. Ama bu hafta yuruyus yapamadim ve hep 1500 kalorilerdeydim..ve benim icin bu hafta son sayilirdi. Ramazan geliyor bugun anacigimin yanina gidicem...kesin suzulmussun dicek yedirmeye calisacak.
Günaydın. O zaman diyete 1 ay ara mi veriyorsun . Anne yemeği de yenmez mi ama:)

Kız Allah seni bu acele ne dur bismillah:) gidecek elbet. Hem bak bu kilolardayken daha hızlı veriliyor ben ilk hafta 2 kilo birden vermiştim. O zamanlar çorba ağırlıklı besleniyordum bide aklında olsun. Bide böyle negatif duyguları bı kenara bırakıyoruz.
sanki bir günde aldım o kiloyu:işsiz:tamamdır kaptan.sakin sakin istikrarla devam:KK5:

adete 3gün kala ve adetin bittikten 3 gun sonra kiloyu dikkate alın derim. ödemi vücut anca atıyor.adetliyken ben ik igün hiç bişe yiyesim yok sonrasında da yemezsem 1 haftada 1,5 verdiğim günler oldu
yok işte benim tam tersi benimde iştahım açılıyor.haftaya kadar kurtulurum inşallah ödemden:dua:

kızlar bravoo yaa herkes 1 kiloya yakın vermiş.şahanesiniz:KK9:darısı banaa:21:haftaya bomba gibi geliyorumm:rolleyes:
bak gör 1 kilodan fazla vereceksin. Beslenme planın var mı? Kahvaltıda ekmek yeme bence hiç yeme hatta. Haşlanmış yumurta öneririm ben 2 tane yiyorum tok tutuyir baya. Şeker hamur işi zaten yok. Paketli gida yok. Bol salata çorba. Sebze. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış olur mu. Bide akşam yemeğini en geç 7de yemeye çalış.

bak gör 1 kilodan fazla vereceksin. Beslenme planın var mı? Kahvaltıda ekmek yeme bence hiç yeme hatta. Haşlanmış yumurta öneririm ben 2 tane yiyorum tok tutuyir baya. Şeker hamur işi zaten yok. Paletli gida yok. Bol salata çorba. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış olur mu. Bide akşam yemeğini en geç 7de yemeye çalış.
bu söylediklerini aynen yapıyorum tek sıkıntı ekmek yiyorum işte.2 gündür hiç yemedim ama.dediğin gibi çorba salata beslenicem.peki mercimek çorbası olurmu

bu söylediklerini aynen yapıyorum tek sıkıntı ekmek yiyorum işte.2 gündür hiç yemedim ama.dediğin gibi çorba salata beslenicem.peki mercimek çorbası olurmu
Tabi süper olur içine 1 tane soğan da at. Ben hiç yağ koymuyorum içine. Bide acı yiyebiliyorsan bol pul biber. Doyana kadar iç.
Bide ayçiçek yağı kullanma hakiki z.yaği bulabilirsen

X