HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Inşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menüler

Hayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah ona

Hayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah ona

Vee Hoşgeldin canim aslinda kural degilde burda gunun menunu yaziyorsun kaloriyi gecmeyeye calisiyon ve yazdigin icin neyin yanlis neyin fazla oldugunu siyluyoruz birbirimize ayri yetten yapabiliyorsan spor egzersiz yapman gerekiyir kilonun cabuk gecmesi icin en az 2 ltre su içmelisin haa fazla kaçirirsan burdan kizlardan bu tepkileri alirsin

Inşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menüler
Zaten burayi ve menuleri takip edersen nelerin ne kadar ve daha az tuketilmesi gerektigini hemen oğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…