HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bu sefer hep kacamakli geçiyor
Ben geçen sefer çikolata tatlının yanından gecmiyordum şimdi bu rahatlık nerden geliyor anlamıyorum
Bazen biraz kilo verince vermenin oldugu rahatlik malesef aksine verdik die biraz daha siksak tam istedigimiz kiloda kalcaz

KIZLAR BENDE KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORM AMA OLMUYOR Bİ TÜRLÜ AKŞAMLARI YEMEK MAFEDİYO BENİ AKŞAM İÇİN ÖNERİNİZ İRADENİZ NEDİR
Bir kere aksami cok kacirmiycan erken yiycen ve geç saatlere kadar surekli bir şeyler atiştirmiycan cok istedigin veya tatli şerbetli herşeyi yemek istiyosan da yarin erken saatlere birakcan ekmek yememek en guzel çare tabi yemiyosan cok guyzel. Saat 8-9 dan sonra bir cay onun haricinde hic birsey yememelisin yomsa aksine yavas yavaş kilo olarak geri donuyir

Bir tabak menemen
Ceyrek lavastan fazla ekmek
Bolca maydonoz turp yapragi
Bolca aci sus biber
Bu arada bugun ekmegi ćok kaçirdim malasef herseyden kisdim ama ekmek fazla oldu ve suan migdem dusariya firliycak gibi olmuş bir agirlik var en iyisi ben kalkip 1 saat spor yapim bana ceza olsun

Cok aciktim eve gitmeyi bekleyemedim kahvalti gibi yedim. 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 tane ucgen peynir, 1 dilim salam, 3 cherry domates. Bugun cok ekmek yedim 4.5 dilim oldu toplam sozde ara ogun olacakti bu ama ana ogun gibi oldu o yuzden aksam acikirsam yumurta haslicam ya da markete ugrarsam semizotu alirim, yogurtla yerim. Canim domatesli sehriye corbasi ve icli kofte cekiyordu aslinda, simdi yemesem aksam ikisinden birini yicektim ama artik yemem, kalorimi asmak istemiyorum.

Sende corbayi ve içli kofteyi yarina sakla

Hala içli köfte yemek istiyor canım

kendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?

hoşgeldin canım. 6 ay süremiz var yani. Her ay 4 kilo versen 24 kilo yapar.
Tek kural cuma günü tartı günümüz. O gün tekrar tartilip kilonu söylersin not alırız ilk sayfaya. Yediklerini buraya yazarsanız iyi olur.
Onun dışında beslenmeyle ilgili yardım istersen yardımcı oluruz şunu yeme bunu ye gibi. normalde menülerimizi kendimiz belirliyoruz.
İnşallah istediğin görünüme kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…