- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Bazen biraz kilo verince vermenin oldugu rahatlik malesef aksine verdik die biraz daha siksak tam istedigimiz kiloda kalcazBu sefer hep kacamakli geçiyor
Ben geçen sefer çikolata tatlının yanından gecmiyordum şimdi bu rahatlık nerden geliyor anlamıyorum
Hazir corbalar ne kadar saglikli bilrmem ama kendin yapsan çorbayi daha guzel olmaz mi hem yagida katki maddeside olmazÖğlen hazır bardak çorba
3,4 çatal salata
1 dilim elma
Bir kere aksami cok kacirmiycan erken yiycen ve geç saatlere kadar surekli bir şeyler atiştirmiycan cok istedigin veya tatli şerbetli herşeyi yemek istiyosan da yarin erken saatlere birakcan ekmek yememek en guzel çare tabi yemiyosan cok guyzel. Saat 8-9 dan sonra bir cay onun haricinde hic birsey yememelisin yomsa aksine yavas yavaş kilo olarak geri donuyirKIZLAR BENDE KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORM AMA OLMUYOR Bİ TÜRLÜ AKŞAMLARI YEMEK MAFEDİYO BENİ AKŞAM İÇİN ÖNERİNİZ İRADENİZ NEDİR
Daha bugüne kadar evime hazir çorba sokmadim ama okulda oldugum için geçiştirmeye çalışıyorumHazir corbalar ne kadar saglikli bilrmem ama kendin yapsan çorbayi daha guzel olmaz mi hem yagida katki maddeside olmaz
Hee tamam o zamnDaha bugüne kadar evime hazir çorba sokmadim ama okulda oldugum için geçiştirmeye çalışıyorum
Sende corbayi ve içli kofteyi yarina saklaCok aciktim eve gitmeyi bekleyemedim kahvalti gibi yedim. 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 tane ucgen peynir, 1 dilim salam, 3 cherry domates. Bugun cok ekmek yedim 4.5 dilim oldu toplamsozde ara ogun olacakti bu ama ana ogun gibi oldu o yuzden aksam acikirsam yumurta haslicam ya da markete ugrarsam semizotu alirim, yogurtla yerim. Canim domatesli sehriye corbasi ve icli kofte cekiyordu aslinda, simdi yemesem aksam ikisinden birini yicektim ama artik yemem, kalorimi asmak istemiyorum.
Hala içli köfte yemek istiyor canımCok aciktim eve gitmeyi bekleyemedim kahvalti gibi yedim. 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 tane ucgen peynir, 1 dilim salam, 3 cherry domates. Bugun cok ekmek yedim 4.5 dilim oldu toplamsozde ara ogun olacakti bu ama ana ogun gibi oldu o yuzden aksam acikirsam yumurta haslicam ya da markete ugrarsam semizotu alirim, yogurtla yerim. Canim domatesli sehriye corbasi ve icli kofte cekiyordu aslinda, simdi yemesem aksam ikisinden birini yicektim ama artik yemem, kalorimi asmak istemiyorum.
Hala içli köfte yemek istiyor canım
Sekerpareleri yakmissindir o zaman :)Öğlen kahvaltı yaptm. 1 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost. Yeşil çay 2 h. Yumurta
Başka bişey yemedim şimdiye kadar
He bide 1 saat kadar yürüdüm
Sanırsam :)Sekerpareleri yakmissindir o zaman :)
Tabikızlar bende katılabilirmiyim aranıza?
Liliyaa onay verdiyse tamamdir canim katilabilirsin kac kilosun hedefin kac boyun kac anlat bakalim tanisalimkızlar bende katılabilirmiyim aranıza?
kendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
hoşgeldin canım. 6 ay süremiz var yani. Her ay 4 kilo versen 24 kilo yapar.kendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?