yani en azından ilk 3e girsem yine iyiVayyyy iddiamızdan bişey kaybetmemişizcumaya elimden geleni yapiyorum canim - çıkmak için ama öteki cuma benim
Kuzum ben 64 ü gördümde o eğitim molası yaktı beni ordan sonra toparlayamadım bi türlü ama kararliyım bayrama kadar 3-5 ne kadar olursayani en azından ilk 3e girsem yine iyi
şu bilgileri türlü inemediğim 64ü bi göreydim iyiydi
Hadi inşallah kupa senin olur
3 tane tek tutku biskuvi yedim dahada yemedim biraktim sonra kalktim
Aaa birileri kupamaa goz dikmiş birinci belli zaten de ikinci kimm acaba merak ediyorumFena oldu bu canım ya şimdi oyı B Bitterlokumu na kaptırcaz ona yanıyorum hazırda bu kadar motive olmuşken
Inşallah canim hep beraber insallahTamamdırherşey çok güzel olacak inş
Yaz da regl bitince gozümuz ustunde olsunYok kuzum benim regl döneminde degil reglim bittikten sonra canım tatlı isterasıl tehlike haftaya bekliyo beni
Bari iki olsaydi yaa bence kendine bir ceza bul ve her yedigin aşiri seyde aklina gelsin ki yapmayasinMisafire cevizli havuclu tarçınlı kek yaptım
3 dilim yedim
Allah bağışlasın kuzucuğunuİlk sayfada var canım kilo durumlarımız. Ben 33 yaşındayım. Boyum galiba 163 :) Kızım var 6 aylık.
İnşallah:)
hoşbuldumHosgeldin canım allah hayırlısıyla eşine kavuştursun istediğin kiloyla
bende uzun zamandır öyle oldum yaa verdim geri aldım verdim geri aldımKuzum ben 64 ü gördümde o eğitim molası yaktı beni ordan sonra toparlayamadım bi türlü ama kararliyım bayrama kadar 3-5 ne kadar olursayoksa pes edersem en basa dönüyorum bi sürü zaman kaybetmis oluyorum hem bayrama kadar 62 nin altını görürsem bi elbise beğendim onu alıcam hediye olarak
28 yaşindayim boy.1.60 esimden ayrildim bekarim suan 29 gundur bu topikteyim inşallah hep beraber vercez ve zafer biz kadinkarin olcakkızlar bende sizi tanımak isterim.ne kadar zamandır burdasınız kaç kilo verdiniz?bir kaç gündür bakınıyordum buraya enerjiniz samimiyetiniz çok güzel.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.
Amin canım seninkini de:) evet yakınAllah bağışlasın kuzucuğunuboyumuz yakın birbirine
yaşımız aynı boyumuz da yakın.ayy inşallahh istikrarla devam edelim inşallah.verdiğim bir kaç kiloyuda aldım.psikolojim bozuldu.bir an önce kurtulmak istiyorum kilodan bakıyorum sosyalleşmemi de engelliyor.psikolojik olarak yalnızlaştırıyorum kendimi28 yaşindayim boy.1.60 esimden ayrildim bekarim suan 29 gundur bu topikteyim inşallah hep beraber vercez ve zafer biz kadinkarin olcak
Yaa ben birinci olmiyim mi yaniyani en azından ilk 3e girsem yine iyi
şu bilgileri türlü inemediğim 64ü bi göreydim iyiydi
Hadi inşallah kupa senin olur
kuzumm ol tabi sen de ol :) hepimizde bi tane kupa olacak cuma günü :)Yaa ben birinci olmiyim mi yani
ÇOk doğru canim kilo verince ozguven geliyor vee insan surekli dişarda olmak istiyorryaşımız aynı boyumuz da yakın.ayy inşallahh istikrarla devam edelim inşallah.verdiğim bir kaç kiloyuda aldım.psikolojim bozuldu.bir an önce kurtulmak istiyorum kilodan bakıyorum sosyalleşmemi de engelliyor.psikolojik olarak yalnızlaştırıyorum kendimi