- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kahvenin yaninda hep biskuvi, kurabiye, pasta, cheesecake falan yerim normalde. Diyette cok zorlaniyorum o yuzden. Illa bi biskuvi ariyorum kahve yaninda. Kuru kayisi kesmiyor, keyif alamiyorum pek aklima eti form disinda alternatif de gelmiyor.
www.diyetkolik.com ben kalorilere buradan bakiyorum, internet tarayicina kisayol ekle bu adresi, elinin altinda bulunsunKizlar bir paket eti tutku biskuvi ve bir haleyin kalorisini bilen varmi
Bende eskiden oyleydim canim ama yavas yavas alistirmaya çaliştim kendimi yinede çayin yaninda bitter cikolata olmadan icemiyorum ama bu diyet herşeye alistiriyor insani onun yerine hurmayla iciyorumBen kahvenin yaninda hep biskuvi, kurabiye, pasta, cheesecake falan yerim normalde. Diyette cok zorlaniyorum o yuzden. Illa bi biskuvi ariyorum kahve yaninda. Kuru kayisi kesmiyor, keyif alamiyorum pek aklima eti form disinda alternatif de gelmiyor.
Cayin yaninda bir iki kare bitter,kuru kayisi veya hurmayla iç tabi bunlarin sayisk fazla olmasinçok zor ben de öyleyim
O yüzden çayımı değiştirsin bitki çayı falan içmeye çalışıyorum
Yaa telofonumin beyni dolmuş internet paketim de az o yuzden suan foto ve viduolari yedekleyemiyom onu halledim yer açilinca indircemwww.diyetkolik.com ben kalorilere buradan bakiyorum, internet tarayicina kisayol ekle bu adresi, elinin altinda bulunsun
Aminn canım inşallah Allah razı olsun.ahanda öptüm pasayiHayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah ona
Fena oldu bu canım ya şimdi o yı B Bitterlokumu na kaptırcaz ona yanıyorum hazırda bu kadar motive olmuşkenGunaydin ben reglim ben de fenalardayim:)
Tamamdır herşey çok güzel olacak inşVee Hoşgeldin canim aslinda kural degilde burda gunun menunu yaziyorsun kaloriyi gecmeyeye calisiyon ve yazdigin icin neyin yanlis neyin fazla oldugunu siyluyoruz birbirimize ayri yetten yapabiliyorsan spor egzersiz yapman gerekiyir kilonun cabuk gecmesi icin en az 2 ltre su içmelisin haa fazla kaçirirsan burdan kizlardan bu tepkileri alirsin
Yok kuzum benim regl döneminde degil reglim bittikten sonra canım tatlı ister asıl tehlike haftaya bekliyo beniKizlar sakin reglm yada regl olcam die kendinizi salmayin elinizden geldiği kadar tatli krizine karşi tutmaya çalişin sonra reglden çikinca motivasyonuz duşmesin
düğün pilavı etli pirinç pilavı
Kız naptın öyle gece gece canım cekti vallaöğlen kuru fasülye
Selam sen kimsin:)) başka bir topige daha yazıyormuşsunSelaaam ben de gekldiiim :)
Hiç de bileFena oldu bu canım ya şimdi o yı B Bitterlokumu na kaptırcaz ona yanıyorum hazırda bu kadar motive olmuşken
Çok olmuş yaMisafire cevizli havuclu tarçınlı kek yaptım
3 dilim yedim
İlk sayfada var canım kilo durumlarımız. Ben 33 yaşındayım. Boyum galiba 163 :) Kızım var 6 aylık.kızlar bende sizi tanımak isterim.ne kadar zamandır burdasınız kaç kilo verdiniz?bir kaç gündür bakınıyordum buraya enerjiniz samimiyetiniz çok güzel.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.
Hosgeldin canım allah hayırlısıyla eşine kavuştursun istediğin kiloylakendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Vayyyy iddiamızdan bişey kaybetmemişiz cumaya elimden geleni yapiyorum canim - çıkmak için ama öteki cuma benimHiç de bile