HEDEF: ** haftada 1 kilo **

çok zor :KK43: ben de öyleyim
O yüzden çayımı değiştirsin bitki çayı falan içmeye çalışıyorum
Ben kahvenin yaninda hep biskuvi, kurabiye, pasta, cheesecake falan yerim normalde. Diyette cok zorlaniyorum o yuzden. Illa bi biskuvi ariyorum kahve yaninda. Kuru kayisi kesmiyor, keyif alamiyorum pek :KK43: aklima eti form disinda alternatif de gelmiyor.

Ben kahvenin yaninda hep biskuvi, kurabiye, pasta, cheesecake falan yerim normalde. Diyette cok zorlaniyorum o yuzden. Illa bi biskuvi ariyorum kahve yaninda. Kuru kayisi kesmiyor, keyif alamiyorum pek :KK43: aklima eti form disinda alternatif de gelmiyor.
Bende eskiden oyleydim canim ama yavas yavas alistirmaya çaliştim kendimi yinede çayin yaninda bitter cikolata olmadan icemiyorum ama bu diyet herşeye alistiriyor insani onun yerine hurmayla iciyorum

Vee Hoşgeldin canim aslinda kural degilde burda gunun menunu yaziyorsun kaloriyi gecmeyeye calisiyon ve yazdigin icin neyin yanlis neyin fazla oldugunu siyluyoruz birbirimize ayri yetten yapabiliyorsan spor egzersiz yapman gerekiyir kilonun cabuk gecmesi icin en az 2 ltre su içmelisin haa fazla kaçirirsan burdan kizlardan:KK20::sopa: :duduk::sinirli::sinirli:bu tepkileri alirsin
Tamamdır :KK68:herşey çok güzel olacak inş

Kizlar sakin reglm yada regl olcam die kendinizi salmayin elinizden geldiği kadar tatli krizine karşi tutmaya çalişin sonra reglden çikinca motivasyonuz duşmesin
Yok kuzum benim regl döneminde degil reglim bittikten sonra canım tatlı ister :KK48: asıl tehlike haftaya bekliyo beni :olamaz:

kızlar bende sizi tanımak isterim.ne kadar zamandır burdasınız kaç kilo verdiniz?bir kaç gündür bakınıyordum buraya enerjiniz samimiyetiniz çok güzel.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.
İlk sayfada var canım kilo durumlarımız. Ben 33 yaşındayım. Boyum galiba 163 :) Kızım var 6 aylık.
İnşallah:)

kendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Hosgeldin canım allah hayırlısıyla eşine kavuştursun istediğin kiloyla :KK68:

X