HEDEF: ** haftada 1 kilo **

çok zor ben de öyleyim
O yüzden çayımı değiştirsin bitki çayı falan içmeye çalışıyorum
Ben kahvenin yaninda hep biskuvi, kurabiye, pasta, cheesecake falan yerim normalde. Diyette cok zorlaniyorum o yuzden. Illa bi biskuvi ariyorum kahve yaninda. Kuru kayisi kesmiyor, keyif alamiyorum pek aklima eti form disinda alternatif de gelmiyor.

Ben kahvenin yaninda hep biskuvi, kurabiye, pasta, cheesecake falan yerim normalde. Diyette cok zorlaniyorum o yuzden. Illa bi biskuvi ariyorum kahve yaninda. Kuru kayisi kesmiyor, keyif alamiyorum pek aklima eti form disinda alternatif de gelmiyor.
Bende eskiden oyleydim canim ama yavas yavas alistirmaya çaliştim kendimi yinede çayin yaninda bitter cikolata olmadan icemiyorum ama bu diyet herşeye alistiriyor insani onun yerine hurmayla iciyorum

Tamamdır herşey çok güzel olacak inş

Kizlar sakin reglm yada regl olcam die kendinizi salmayin elinizden geldiği kadar tatli krizine karşi tutmaya çalişin sonra reglden çikinca motivasyonuz duşmesin
Yok kuzum benim regl döneminde degil reglim bittikten sonra canım tatlı ister asıl tehlike haftaya bekliyo beni

kızlar bende sizi tanımak isterim.ne kadar zamandır burdasınız kaç kilo verdiniz?bir kaç gündür bakınıyordum buraya enerjiniz samimiyetiniz çok güzel.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.
İlk sayfada var canım kilo durumlarımız. Ben 33 yaşındayım. Boyum galiba 163 :) Kızım var 6 aylık.
İnşallah:)

Hosgeldin canım allah hayırlısıyla eşine kavuştursun istediğin kiloyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…