Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorebilirsin bence. Hic bozmasak ramazana kadar super olur. 5-6 hafta var aslinda, ben bile gorebilirim 59u hic bozmasam. Nisan sonrasi hedefimiz de ramazan icin 59.9 olsun bari :))Ramazan'a kadar 59 u görsem ne güzel olur
Evet tutalım kendimizi bu kacamaklar yüzünden çok yavaş veriyoruzGorebilirsin bence. Hic bozmasak ramazana kadar super olur. 5-6 hafta var aslinda, ben bile gorebilirim 59u hic bozmasam. Nisan sonrasi hedefimiz de ramazan icin 59.9 olsun bari :))
Haftada birkac kez yemekten hicbir sey olmaz. Ben salatalarima 4-5 kornison eklerim hep ve her gun salata yiyordum tatile cikana kadar, kotu bi etkisini gormedim. Lahana tursusu da yiyorum bazenAkşam yemeğimi yazmayı unutmuşum
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase patates salatası
Az yoğurt
Biber turşusu
Kızlar ben acıyı çok seviyorum acı biber tursusundan bir şey olur mu ki
turşu ev yapımıysa çok faydalı bileAkşam yemeğimi yazmayı unutmuşum
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase patates salatası
Az yoğurt
Biber turşusu
Kızlar ben acıyı çok seviyorum acı biber tursusundan bir şey olur mu ki
uyudun mu:)Hala uyuyamadim ya. Saat 4 oldu. Ama kacamak yapmadim
Uyumusum :) evet bugun cok sıkı tutalim yarin bi surpriz yapar tarti belki :)uyudun mu:)
şu 60ın altına düşeydik iyiydi. bakalım pztesi nolacak. bugün pazar köprüden önce son çıkış daha bi dikkatli olmak lazım:lazı
artık yazlık alışverişini yaparsın şöyle küçük bedeninden :)Günaydın, Hizmet içi eğitim kursundayim
Yazlık pardesumu giydim hava sıcak. Yaz geldi kıyafet yok.
Diyeti bozmadiysan ondandir kesin.reglime yaklaşık 5 gün kaldı. 66 küsür çıktım sabah acaba ondan mı. umarım ondandır.