HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bende bugun sabah ac karinla bir bardak ilik limonlu su bir bardak limonlu korbonatli su kahvalti iki zeytin uc dilim peynir bir tabak sehriye corbasi çeyrek somon ekmk bir kac tane domates bir kac tane salatalik bir brdk sekersiz çay
oğlen bir hslama yumurta ikindi bir portakal ceyrek elma
akşam 4 tavuk izgara ceyrek lavaş bir kozlenmis biber iki dilim kozlnmis domaTes bir brdk ayran iki yudum da kola iki saat sonra iki bardk sekersiz cay 1.5 ltr su bir bardk yesil çay karin egzersizi ve kalca bacak egzersizi

Bende bugun sabah ac karinla bir bardak ilik limonlu su bir bardak limonlu korbonatli su kahvalti iki zeytin uc dilim peynir bir tabak sehriye corbasi çeyrek somon ekmk bir kac tane domates bir kac tane salatalik bir brdk sekersiz çay
oğlen bir hslama yumurta ikindi bir portakal ceyrek elma
akşam 4 tavuk izgara ceyrek lavaş bir kozlenmis biber iki dilim kozlnmis domaTes bir brdk ayran iki yudum da kola iki saat sonra iki bardk sekersiz cay 1.5 ltr su bir bardk yesil çay karin egzersizi ve kalca bacak egzersizi
canım nokta ve paragraf kullansan daha okunabilir olacak :)

Bu gece zor geçiyor benim için acıkmadım ama çamaşır ütü falan derken yoruldum aklım mutfağa gidiyor tartı için tutuyorum kendimi
Bende yeni mutfaktan ciktim, bulasik ti toplamaydi derken tertemiz oldu.yarin kardesim patates salatasi goturcek okula onuda yaptim..atiştirmamak için su içip durdum

Son düzenleme:
X