Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben bu hafta eksi goremicem galiba 4 gün boyunca abur cubur pasta falan yedim anca onları telafi etmekle geçecek galiba Ay iyiki bir 64 u gördüm oysaki 59 falan değil yani 64
Kızlar ben bu hafta eksi goremicem galiba 4 gün boyunca abur cubur pasta falan yedim anca onları telafi etmekle geçecek galiba Ay iyiki bir 64 u gördüm oysaki 59 falan değil yani 64
Ben de eksi goremicem buyuk ihtimalle. Tatil donusu kilomun sabit ciktigina sevinmistim ama simdi dikkat etmeme ragmen 100 gram bile veremedim. 2 haftadir ayni kilodayim. Normal sartlarda 63.9u gormem gerekiyordu pzt ama hedefin 2 kilo gerisindeyim