Aynen işkence ediyoruz kendimize bende yiyince normal yemiyorum kiVerdigimizde ne yapip edip kiloyu korumamiz sart, resmen kendimize iskence ediyoruz bu sekildegecen sene verdgimizi korumus olsaydik ideal kiloya 1 ayda duserdik valla yazik oldu
09.30
2 h.yumurta peynir. yeşil çay
Domates . 2 ceviz
günaydın. keşke bi hap olsa yutup zayıflasak:) kaçıncı yüzyıldayız ya nerde bu bilim adamlarıOff al ver al ver nereye kadar ya bunaldım bu durumdan ideal kiloya inip ordan hiç çıkmayasım var
Valla yata yata bilim adamlığı yapıyorlargünaydın. keşke bi hap olsa yutup zayıflasak:) kaçıncı yüzyıldayız ya nerde bu bilim adamları
valla ya. bana bunlarla gelsinler karşimValla yata yata bilim adamlığı yapıyorlar
Tamam canım şımarmak yoksenden bugünden itibaren aynı performansı bekliyorum cınım :)
ne yedin kahvaltıda:)Verdigimizde ne yapip edip kiloyu korumamiz sart, resmen kendimize iskence ediyoruz bu sekildegecen sene verdgimizi korumus olsaydik ideal kiloya 1 ayda duserdik valla yazik oldu
Simdi yiyorum 1.5 haslanmis yumurta, ezinr peyniri, domates, salatalik ve sutlu kahvene yedin kahvaltıda:)
Tatilde kendime small beden elbise aldim 2 tane, su an uzerime oturuyo hepsi, hemen 3-4 kilo verip giymem lazim onlari hepsi cok seker
ooo hayırlı olsun hadi az kaldı giymene harika olacak eminim:))Kizlar bi de erkek reyonundan kapsonlu sweatshirt aldim birkac tane, elbise olarak giyicem spor ayakkabiyla, cok tatli duruyo :))
ana gramı gramına aynısın:) o kadar yeme içmeye almamışsın en azından. benim de aynı 2 haftadır. umarım düzene koyarız artık:/Ben sabah tartildim bu arada, 65.8 ciktim kilo almadigima sevindim ama 2 haftadir yerimde sayiyorum o acidan moralim bozuk
Cok gezdik canim, araba da kiralamadik genelde yuruduk ve metroyu kullandik o yuzden almadim muhtemelen. Artik duzene girmemiz sart ben 1 hafta bile sabit kalinca motivasyonum dusuyo, 2 hafta sabit kalmak cok sinir bozucu. Pztye kadar bi 500-600 gram versek cok iyi olur veririz umarimana gramı gramına aynısın:) o kadar yeme içmeye almamışsın en azından. benim de aynı 2 haftadır. umarım düzene koyarız artık:/
olur olur niye olmasınCok gezdik canim, araba da kiralamadik genelde yuruduk ve metroyu kullandik o yuzden almadim muhtemelen. Artik duzene girmemiz sart ben 1 hafta bile sabit kalinca motivasyonum dusuyo, 2 hafta sabit kalmak cok sinir bozucu. Pztye kadar bi 500-600 gram versek cok iyi olur veririz umarim
Tatilde kendime small beden elbise aldim 2 tane, su an uzerime oturuyo hepsi, hemen 3-4 kilo verip giymem lazim onlari hepsi cok seker
Motive eder seni canım iyi yapmışsınKizlar bi de erkek reyonundan kapsonlu sweatshirt aldim birkac tane, elbise olarak giyicem spor ayakkabiyla, cok tatli duruyo :))